Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Secretele FEMEII SCORPION

  PUBLICAT ÎN

   
  FB_IMG_1452684242570Ar putea să scrie o carte despre cum trebuie să umble, să vorbească şi să se îmbrace femeia care vrea să seducă un bărbat. Doar un eunuc nu răspunde pasiunii pe care o exprimă ochii şi vocea ei. Fără să rostească o silabă, trupul şi gesturile ei strigă cuvântul „sex” în toate limbile posibile.
   
  Energie cât şapte femei
   
  Când face cunoştinţă cu un bărbat atrăgător ştie exact cum să-l scoată din mulţime şi nu durează prea mult până îl prinde atât de tare, încât el nu mai observă altă femeie. Chiar şi atunci când nu arată ca Miss România, ochii ei mari îl fixează cu o privire magnetică. În momentul acela bărbatul va şti cum se simte un sărman iepure hipnotizat de o cobră.
   
  Femeia Scorpion nu suportă meschinăria. Oriunde ar călători, îi place să ajungă la destinaţie cu clasa întâi, iar tu ai face bine să plăteşti cu zâmbetul pe buze. Dacă te uimeşte relaxarea ei faţă de bani, nu-i arăta asta. Sau tu şi banii tăi veţi uşor daţi uitării.
   
  Are energie cât pentru şapte femei. Îi place să lucreze şi să joace dur. În orice acţiune tinde către exces. Poate fi fascinant, dar obositor. Oricum, nu vei fi niciodată plictisit. Singurul risc e să te simţi depăşit şi să-ţi doreşti o viaţă mai liniştită, mai lineară.
   
  Impotenţă? Cu ea nu există aşa ceva
   
  Scorpioanca ia iubirea în serios. E o creatură a pasiunilor proprii. Şi asta nu se raportează întotdeauna la sex: pasiunea ei pentru viaţă înseamnă în primul rând gustul independenţei. Asta o face realmente irezistibilă, pentru că mulţi bărbaţi ar fi încântaţi să o supună şi să o lege cumva de ei. Însă chiar dacă reuşesc, nu-i vor pătrunde secretele senzualităţii ardente.
  În dormitor este pasională, iar aşteptările ei pot părea multor bărbaţi greu de atins. Are prea puţină răbdare cu cei care nu sunt liberi interior sau o lasă neîmplinită. Pe de altă parte, e foarte eficientă cu cei care suferă doar din cauza inhibiţiilor psihologice.
   
  Poate şi chiar face minuni pentru un bărbat impotent – dacă impotenţa e în mintea lui. Nu doar din altruism. După cum vede o asemenea femeie lucrurile, pur şi simplu face ce e necesar pentru a-l ajuta pe el să o împlinească pe ea.
   
  Furia ei e din familia tsunami
   
  Are o minte ascuţită şi o intuiţie remarcabilă. Prea critică şi perfecţionistă, îi ţine şi pe viitorii prieteni, şi pe iubiţi sub îndelungă observaţie înainte de a-i accepta în viaţa ei. Vede motivaţiile de adâncime ale oamenilor, dar cei care vor s-o descifreze pe ea nu prea au sorţi de izbândă.
   
  Atenţie: Dacă este frustrată, îşi poate găsi supapa în răzbunare şi distrugere. Trădată, devine un inamic primejdios. Nu lua o iubită Scorpion în râs dacă nu eşti gata să dea ochii cu furia ei terribilă. Deseori e tentată să se răzbune pe cel care n-a fost demn de încrederea ei. Şi nu vrea doar să-l pedepsească, ci să-l umilească şi să-l degradeze.
   
  Gelozia e cea mai mare problemă pe care o are. Se aşteaptă ca iubitul să-şi păstreze toată admiraţia pentru ea. Găseşte rivali şi intrigi acolo unde nici nu există. La o petrecere, dacă însoţitorul ei petrece câteva minute într-o conversaţie cu o femeie atrăgătoare, e convinsă că aranjează o întâlnire secretă – şi se poartă ca atare. Şi nu e genul care să stea tăcută într-un colţ, ca un lampadar. Îşi va revărsa întreaga mânie asupra lui.
   
  Agonie şi extaz
   
  Când se simte bine se poartă regeşte cu iubitul. Dar are toane şi când o apucă îl şfichiuieşte fără cruţare. Certurile cu ea ating mulţi decibeli. Dacă n-aţi rezolvat cearta până la despărţire, n-o suna a doua zi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. O să te simţi de parcă ai greşit numărul şi vorbeşti cu o străină.
   
  De un lucru poţi fi sigur: are trăiri foarte intense, este foarte sensibilă şi extrem de loială celui pe care-l iubeşte. Face mari sacrificii pentru cel care-i câştigă afecţiunea cu adevărat. Femeile Scorpion sunt amante loiale care te vor apăra în public, vor lupta pentru tine în condiţiile cele mai proaste şi vor dispreţui ce zic sau cred vecinii. Dar nu te plânge şi nu te dovedi şovăielnic, pentru că atunci se poate întoarce împotriva ta.
   
  Căsătorie? După cum ai ghicit probabil, poate fi un rai sau un iad. Nu există cale de mijloc. Ţine minte – acesta e cel mai extrem semn din zodiac. E o femeie formidabilă. Iar cei slabi de înger ar face bine să se ţină departe.
  sursa-astrosecrete.wordpress.com
   
   

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...