Secretele FEMEII TAUR

tVenus este patronul ei, aşa că ştie pe de rost arta seducţiei şi n-a învăţat-o din cărţi. Când îşi încrucişează inocentpicioarele trimite semnale sexuale către toţi bărbaţii din cameră. Iar dacă vrea cu adevărat să-i capteze cuiva atenţia îşi mută doar antenele erotice în direcţia respectivă. În cazul în care omul nu e mort, va reacţiona! Puterea de a atrage bărbaţii este neîntrecută. Dar mulţi chemaţi, puţini aleşi. Pentru că femeia Taur nu cedează repede şi îşi ascultă întotdeauna intuiţia pentru a descoperi un iubit potenţial. Inima are propriile sale raţiuni, aşa-i?
E sentimentală şi devine repede posesivă. Cu ea, dragostea adevărată nu se prefigurează lin. E foarte geloasă şi  scenele furtunoase pe care le poate regiza pun în inferioritate efectele speciale de la Hollywood. Dacă se simte neglijată, n-o spune indirect sau într-un fel subtil – nu femeia asta! Afli exact ce gândeşte. Şi s-ar putea să-ţi spargă porţelanuri deasupra capului, doar ca să accentueze anumite chestiuni.
Nativa Taur ştie ce vrea, iar încăpăţânarea ei poate deveni nerezonabilă. Când îşi doreşte ceva obţine, chiar dacă asta înseamnă să se folosească de lacrimi şi ameninţări sau să arunce cu obiecte. Dacă eşti legat de o asemenea femeie, fii pregătit să te dai bătut – sau… să te dai dispărut!
Dacă e luată în derâdere, e un duşman de temut. Va folosi orice armă îi pică-n mână ca să-şi ia revanşa. De fapt asta e una dintre marile ei lecţii – să înveţe să ierte. Pe de altă parte, e capabilă să şi ofere, să şi primească. E foarte afectivă, dar are un radar infailibil pentru minciună. Răspunde instinctiv la sinceritatea celorlalţi. Se bazează pe emoţiile ei. Unii oameni fac greşeala de a-i subestima inteligenţa, pentru că nu şi-o afişează în situaţii sociale. Dar femeia Taur are o formă mai rară de inteligenţă: ştie că pentru a descoperi ceea ce contează cu adevărat trebuie să ai încredere în intuiţiile tale.
Îşi alege atent iubitul
E practică, nu idealistă. Nu se topeşte după un erou de cinema, când există un bărbat mult mai accesibil prin apropiere. De fapt nu crede în iubirea platonică; pentru ea, dragostea nu există decât în tandem cu atracţia fizică.
Când e tânără, femeia Taur e flămândă să afle ce e „viaţa”, iar bărbatul care poate să o iniţieze are cele mai multe şanse să-i câştige inima. Totuşi, cu cât află mai multe despre bărbaţi, cu atât este mai atentă când îşi alege iubitul. Iar dacă pretendentul nu se ridică la standardele pe care le stabileşte ea, nu  ajunge prea departe.
E o femeie senzuală şi dacă un bărbat nu poate s-o împlinească, nu are niciun fel de remuşcări, începe să caute în altă parte ceea ce are nevoie. Nu încearcă să-şi raţionalizeze dorinţa erotică. E destul pentru ea că această dorinţă există şi este intensă.
Riscă să devină prea comodă
Femeia Taur se îmbracă bine, cu gust, dar nu extravagant. Ştie să se încadreze într-un buget şi să câştige mai mult decât cheltuieşte. Iubeşte bijuteriile. Femeia Taur poartă deseori inele, cercei şi în special lănţişoare sau coliere. Gâtul îi este foarte sensibil şi îi face o plăcere extraordinară să-l împodobească.
Apreciază luxul. Un bărbat care îi poate dărui blănuri şi smaralde, să o răsfeţe cu semne vizibile de bogăţie îi va ţine inima pentru totdeauna. Din păcate, riscă să devină neglijentă. Când e sigură pe sine şi se simte ca acasă în relaţia cu tine, începe să se lase pe tânjală, nu se mai preocupă de îmbrăcăminte, întârzie la întâlniri. Şi, pentru că, la fel ca şi contrapartea ei masculină, adoră mâncarea şi băutura, poate deveni grăsuţă. Sau dolofană de-a binelea. Soluţia? Să renunţe la comoditate şi să-şi acorda exact atenţia şi respectul pe care doreşte să le primească de la ceilalţi.
Atenţie, nu iartă infidelitatea!
Are nevoie de cineva căruia să-i arate afecţiunea, dar din cauză că este conservatoare va alege mai degrabă căsătorie decât o iubire fără acte. Vrea pe cineva lângă ea pe cineva de care să poată depinde. Bărbaţii cu o voinţă slabă nu o atrag. Dar probabil că-l va trata pe cel iubit ca pe o posesiune şi n-o să facă eforturi pentru a-i asigura fidelitatea.
Chiar dacă reacţiile ei emoţionale sunt puternice, controlul ei este mai puternic. Extrem de rar îşi arată iubirea în public. Şi, deşi o aprinzi uşor, îşi poate nega propriile dorinţe şi rezistă atâta timp cât îşi impune. Femeia Taur poate părea fragilă şi lipsită de ajutor, dar nu e. E întotdeauna încăpăţânată şi perseverentă.
Găteşte grozav, este o amantă voluptuoasă şi este o soţie bună, pentru că e extrem de iubitoare şi fidelă. Totuşi, un cuvânt de avertisment: nu va ierta niciodată infidelitatea. Dacă ai ochi alunecoşi, inimă zburdalnică  nu te apropia de ea. O să regreţi. E o femeie specială. Trateaz-o ca atare.
sursa-astrosecretewordpress.com