Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"

La compromiterea lui Traian Berbeceanu se lucra încă din anul 2007.
Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea Secvenţial, de jurnalistul Robert Wagner, pe baza unor probe, susţine acesta.
Din mai multe probe pe care le avem, rezultă că lui Berbeceanu i se pregătea această mârşăvie din 2007. Este vorba de nişte probe care au ajuns în posesia mea şi le-am confruntat cu ce a scris Traian Berbeceanu în scrisoare”, a spus jurnalistul Robert Wagner, duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.
Potrivit jurnalistului, comisarul-şef Berbeceanu a fost „lucrat”, pentru că a „deranjat” foarte mulţi oameni din structuri importante ale statului.
Procurorul-şef Mureşan Ioan, de la DIICOT Alba Iulia, împreună cu Muntean Alin au încercat din 2007 să-l înlăture de la conducerea Brigăzii de Crimă Organizată, pentru că Berbeceanu e un om care A DERANJAT foarte mulţi oameni„, susţine Robert Wagner.

Ziaristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa poliştistului.
„A reuşit să stârpească găştile care se ocupau cu traficul de droguri, au fost reţinute sute de persoane. Berbeceanu a făcut linişte nu doar în Deva, ci şi în toate judeţele în care lucra”, a mai spus Wagner.