Ședință on-line a aleșilor locali din Petroșani

Consiliul local Petroșani se va întruni în ședința lunară, însă de acestă dată consilierii nu vor mai fi la aceeași masă. Măsurile de protecție privind combaterea coronavirusului COVID-19 au determinat aleșii să găsească soluții. ”Având în vedere decretul Președintelui României nr 195 din 16 martie 2020 prin care a fost instituită starea de urgență și OUG 57/3 iulie 2019 privind codul administrativ putem să ținem ședințele de consiliu prin mijloace electronice.
Astăzi, începând cu ora 15.00 va avea loc ședința consiliului local on-line (pe o platforma de tip videoconferință), iar la această ședință, pentru asigurarea transparenței, va avea acces și presa.
Tot în cadrul acestei ședințe am propus consiliului local rectificarea bugetară de 3,4 miliarde de lei din care 2,7 miliarde lei vor merge către Spitalul de Urgență Petroșani și 700 milioane de lei pentru operațiunile de dezinfecție pentru domeniul public și scările de bloc”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.