Șefu-i șef la circă și la crâșmă?

3

Un fost șef de circă de comună, actualmente mare căpetenie de municipiu, este mai toată ziua prezent prin niște localuri din urbe. Omul își servește prânzul, cina și ce mai vrea el.
Cum face cum nu face, individul se nimerește prin localuri în timpul serviciului. Admitem că o dată se putea să fie în timpul pauzei de masă, ba chiar a doua oară. Totuși, cam bate la ochi că pauzele sale de masă sunt prea lungite și prelungite. Asta, dacă ne luăm după timpul zăbovit prin restaurante.
N-ar fi nimic de zis, însă individul ar fi cășunat pe subordonații săi tocmai din acest motiv. Niște amârăți, după o noapte de stat în frig la vegherea ordinii și liniștii, au intrat la un ceai într-un local pentru cinci minute, dar au fost muștruluiți de nu s-au văzut. Ba chiar cercetați pentru că au avut îndrăzneala să se refugieze de ger pentru o clipă.
Suntem tare curioși de ceea ce spune noul șef al IPJ Hunedoara despre aceste practici.
Dacă noi putem admite că orice om are nevoie de o clipă să-și tragă sufletul, nu vedem de ce căpetenia nu dă dovadă de solidaritate și înțelegere, mai ales că el este văzut mult mai des prin localuri.
Suspect este și faptul că polițistul care se crede căpetenie de municipiu, a ajuns pe o funcție de conducere și visează sa ajungă un mare șef a fost cercetat după ce a share-uit mai multe documente secrete ale Poliției pe internet.
Oare un om care a fost cercetat pentru astfel de fapte grave, poate îndeplini o funcție de șef?! Pe el cine-l trage la răspundere și-l verifică dacă era pontat la lucru în timpul în care se afla în localuri.
Vom reveni!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here