Șeful Ocolului Silvic din Pui, surprins folosind mașina de serviciu în interes personal?!

Mașina de serviciu a Ocolului Silvic din Pui a fost filmată ieri, în weekend, în curtea locuinței șefului instituției. Imaginile obținute demonstrează clar că vehiculul oficial al Ocolului Silvic, destinat activităților profesionale, a fost utilizat în scopuri personale.

Această descoperire ridică întrebări serioase cu privire la practicile de administrare și integritate din cadrul instituției. Cât de departe ajung cei responsabili cu gestionarea resurselor publice în interesul personal?

Pădurarii se plâng că nu au mașină pentru a merge în teren și pentru a-și putea desfășura activitatea deoarece mașina ar fi folosită în scopuri personale de șeful de ocol.

Îngrijorarea este amplificată de posibila toleranță a Direcției Silvice Hunedoara față de astfel de comportamente. Este permis ca mașinile instituției să fie folosite în interes personal? Există o lipsă de supraveghere sau sancțiuni pentru astfel de abuzuri?

În plus, se ridică întrebarea legalității acestei acțiuni. Utilizarea unei mașini de serviciu pentru activități personale contravine, fără îndoială, normelor și legilor în vigoare, care prevăd clar utilizarea resurselor publice în scopuri oficiale.

Revenim!