Şeful Poliţiei Române, noi detalii despre criminalul din Timiș: „Vom finaliza ancheta”

Inspectorul general al Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat miercuri că după finalizarea anchetei va aduce toate informațiile legate de desfășurarea anchetei în cadrul decesului polițistului.
„Avem o anchetă în curs care se desfășoară acum la Inspectoratul Poliției Timiș. Voi da toate detaliile la finalizarea anchetei. Mâine vom participa la înmormântare, iar apoi voi veni cu detalii”, a declarat inspectorul general Ioan Buda.
În ceea ce privește informațiile legate de bărbatul reținut care a săvârșit crima, Ioan Buda a declarat că există măsuri informative pe care colegii săi le-au avut în zonă.
„Familia colegului nostru este îndurerată. O să încerc pe cât posibilul să fiu alături de ei. Sunt niște verificări, apoi venim cu măsuri concrete pentru a răspunde la toate întrebările”, a adăugat Ioan Buda.
Duminică după-amiaza, un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui bărbat dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor.