Semne obscene făcute în public de un polițist angajat la Poliția Petroșani! VIDEO

Obligatoriu trebuie ca șefii IPJ Hunedoara și cei ai Poliției Române să-l propună pe subordonatul lor la ridicare în grad și o primă consistentă. Degetul mijlociu al polițistului judiciarist Lucian Todoni ar putea fi folosit chiar și pe blazonul instituției, ca semn de respect pentru cetățeanul care-i achită leafa deloc de neglijat.

Lăsând gluma la o parte, incidentul este revoltător în condiţiile în care instituția la care este angajat polițistul are reguli clare de conduită, reguli care ar trebui respectate atât în timpul în care poartă uniforma cât și în afara lui.

Ofițerul de Poliție Judiciară Lucian Todoni, angajat al IPJ Hunedoara la Poliția Petroșani, este surprins în public făcând un semn obscen, respectiv arătând unui cetățean degetul mijlociu. Totul s-a întâmplat duminică seară la Festivalul Berii, eveniment care a avut loc în municipiul Petroșani, spectacol la care a mers și ofițerul Todoni, acesta fiind, probabil, în afara programului de lucru. Din motive necunoscute, polițistul îi arată (m..ie) localnicului, acesta din urmă bănuind că gestul dezagreabil ar fi fost rezultatul faptului că filma spectacolul și astfel l-a filmat și pe ofițer.

VIDEO

”Toată lumea filma cu telefonul, că așa se întâmplă la spectacole. Mi-a arătat degetul mijlociu, dar eu nu-l filmam în special pe el”, spune cel care ne-a trimis filmarea pe adresa redacției. Tot pe film se poate vedea că semnul obscen făcut de polițist este observat și de alți participanți la spectacol, printre ei o femeie cu un copil, tineri, oameni în vârstă. Atitudinea angajatului Poliției Petroșani nu face cinste uniformei și instituției Poliției Române.