Acasă INFORMARE/PROMOVARE Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

0
Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

„După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din partea PSD, deși am comunicat presei că eu rămân la PNL, nimeni din conducerea județeană nu a fost interesat de decizia mea. Dimpotrivă!

În mod inexplicabil, consiliera mea, care este membră PNL a fost exclusă din grupul celor care postează pe Facebook de la Deva, iar postările mele nu au mai fost preluate și promovate la nivel de județ, așa cum ar fi fost firesc.
Și mai mult decât atât, anumiți membri PNL Petroșani mi-au transmis că se ia în calcul excluderea mea din partid.

În urma unei discuții purtate pe această temă cu doamna Vetuța Stănescu, președinta PNL Hunedoara, domnia sa mi-a spus că nu este responsabilă de ceea ce fac unii membri ai partidului pe care îl conduce.
Drept pentru care atacurile au continuat. Zilele trecute, pe pagina de Facebook a unei colege de partid a fost preluată una dintre postările mele, cu mențiunea că va trebui să ne lămurim dacă mai fac parte din acest partid.

Aceste semnale mi-au arătat foarte clar că am devenit un personaj incomod, iar derapajele colegilor mei de partid aveau un scop prestabilit, de care conducerea partidului nu era străină. Dacă nu ar fi fost așa, probabil aș fi primit programul activităților și în felul acesta singurul senator pe care îl mai are această formațiune politică, ar fi putut să participe, atât la întâlnirile și consultările care au avut loc pentru desemnarea candidaților de la primăriile din Valea Jiului, cât și la evenimentele de lansare ale acestora.

Dar pentru că, în ciuda deciziei primite de la doamna președintă a PNL Hunedoara, prin care se stabilise că eu răspund de Valea Jiului și de Bănița, acest lucru nu s-a întâmplat, mi se pare corect să mă întreb: oare de ce?

Deși eu nu fac parte din categoria celor care se victimizează și am dovedit mereu că am curajul să lupt pentru dreptate și adevăr, ca urmare a acestor comportamente reprobabile, m-am văzut obligată să aleg! Și astăzi am ales să demisionez din Partidul Naţional Liberal , după 12 ani de activitate politică, întâi ca și consilier local, apoi viceprimar, iar în prezent senator.

Îmi voi continua activitatea ca senator dezafiliat, știind că îmi pot duce la bun sfârșit proiectele începute, cu sprijinul colegilor din Parlamentul României, care mă respectă și îmi apreciază onestitatea, munca susținută și dorința de a face bine oamenilor.

Doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și susținut și să îi asigur pe toti cetățenii din Valea Jiului și din judetul Hunedoara că, deși voi activa ca senator independent, voi continua să lupt pentru rezolvarea problemelor specifice Văii Jiului și județului nostru, voi continua să-mi susțin proiectele și voi rămâne același senator activ și implicat cum am fost încă de la preluarea mandatului.” a transmis către Observatorul Național TV, printr-un comunicat de presă, doamna senator Lucia Muntean.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.