SENATOR LUCICA DINA MUNTEAN: Victorie pentru mineri și energeticieni!

Legea Pensiilor a fost votată ieri în plenul Camerei Deputaților.

„Ceea ce am sperat pentru Valea Jiului după depunerea amendamentelor mele s-a împlinit! Dar pentru că „după război mulți viteji se arată”, îmi fac datoria să vă spun că atât înainte, cât și după votul final al acestei legi au existat tot felul de speculații făcute cu scopul de a-i dezinforma pe beneficiarii ei și de a șterge, cu orice preț, meritul celor care s-au implicat direct în apărarea drepturilor acestora.

Pentru că suntem în postul Crăciunului, moment de primenire sufletească, mă văd obligată să vă spun singurul adevăr (susținut cu dovezi!) pe care îl voi susține la rândul meu în fața oamenilor și a lui Dumnezeu.

Fără amendamentele mele, depuse cu număr de înregistrare la Comisia de Muncă din Camera Deputaților, de către doamna deputat Vetuța Stănescu și fără asumarea și susținerea lor de către PNL în coaliția de guvernământ, această IZBÂNDĂ nu ar fi existat!

Așa că este momentul să renunțăm la orgolii și să recunoaștem că totul e bine când se termină cu bine, deoarece, până la urmă asta este ceea ce contează cu adevărat pentru oameni!”, a declarat doamna senator LUCICA DINA MUNTEAN.