Sex oral: motive pentru care e util în cuplu!

Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă. Ştim că bărbaţii sunt înnebuniţi după sex oral, dar şi femeile ar trebui să îl practice cu plăcere. Indiferent că îl oferi sau că îl primeşti, sexul oral îţi aduce avantaje în plan sexual şi sentimental.

1. Sexul oral te aduce la orgasm

Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm DE FIECARE DATĂ când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Dacă eşti anti sex oral şi faci doar sex normal, sunt mici şansele să faci parte din cele 25% din femei care au orgasm prin penetrare, fără stimulare clitoridiană. Dacă nu ai norocul acesta, atunci e cazul să afli că 70% dintre femei au orgasm când li se face sex oral!

Alte avantaje pentru relaţia ta: iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm.

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!

2. Sexul oral creşte intimitatea în cuplu

Sexul oral vă apropie în plan sentimental. Acest lucru se petrece din două motive. În primul rând, orgasmele provocate îţi cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşată de sursa plăcerii, în cazul de faţă, iubitul tău. Şi el se va simţi mai apropiat de tine, prin simplul fapt că te poate aduce la orgasm.

În al doilea rând, sexul oral, văzut ca un sărut intim, în care primim şi oferim iubire, poate fi mai romantic decât sexul normal. Practicat în poziţia 69, vă poate aduce pe amândoi la orgasm în mod simultan!

3. Iubitul tău îţi va face toate poftele

Un studiu interesant a reuşit să demonstreze că, sub efectul oxitocinei, bărbaţii sunt mai dispuşi să-şi răsfeţe iubita cu atenţii materiale. Şi cum unii bărbaţi sunt înnebuniţi după sex oral, pot fi mai predispuşi ca, după un orgasm intens, să-şi răsplătească iubita pe măsură.

4. Sexul oral aduce armonia în relaţie

Nu numai că repară problemele din plan sexual, dar sexul oral promite să vă ofere un tonus mental, care e necesar pentru armonia unei relaţii. Orgasmul şi înghiţirea spermei sunt cele două maniere prin care sexul oral te face mai fericită. În timpul orgasmului se eliberează în organismul tău endorfine şi alte substanţe care îţi oferă o stare de bine. După un orgasm eşti mai relaxată şi ai un somn mai odihnitor. Cât despre înghiţirea spermei, dacă poţi trece peste senzaţia de scârbă, te aşteaptă o serie de beneficii uimitoare. Sperma este, datorită compoziţiei sale, un excelent antidepresiv!

Cocktail-ul de endorfine vă face să fiţi mai înţelegători şi toleranţi unul cu celălalt, iar efectele antidepresive ale spermei funcţionează ca un afrodiziac- vei avea tot mai mult chef de sex, spre bucuria iubitului tău!

5. Sexul oral te energizează

Corelat cu înghiţirea spermei, sexul oral îţi aduce şi alte beneficii. În compoziţia spermei găsim zinc, calciu, potasiu, fructoză, proteine… Aşadar, acest lichid reprezintă o sursă bogată de nutrienţi, care îţi îmbunătăţeşte starea de sănătate. Te vei simţi mai energică, iar pofta ta de viaţă va avea efecte magice şi asupra relaţiei tale.

6. Sexul oral creşte încrederea dintre parteneri

Potrivit unui studiu, 30% dintre femeile tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, folosesc sexul oral ca pe o armă pentru a se simţi mai sigure pe relaţia lor cu iubitul. Nu mulţi bărbaţi se pot lipsi toată viaţa de sex oral. Unii ajung să plătească o prostituată, să înşele sau chiar să-şi părăsească iubita din cauză că nu primesc sex oral în cadrul relaţiei. Sexul oral reprezintă pentru femei o garanţie, fie că ne place să o recunoaştem sau nu. Este normal ca atunci când remarci plăcerea pe care i-o oferi iubitului prin sex oral să te simţi mai bine în pielea ta şi mai încrezătoare. Şi când primeşti sex oral trăieşti aceeaşi senzaţie de confort şi încredere în iubitul tău.

7. Sexul oral te ajută să slăbeşti

În cazul în care nu ştiai, sexul oral te ajută să arzi calorii: 100 de calorii atunci când îl prestezi timp de 30 de minute, mai exact! iar dacă îţi aduci iubitul la orgasm, află că sperma conţine vitamina C şi proteine, care îţi scad pofta de mâncare. Arzi calorii şi când ţi se face sex oral: 35 de calorii. Iar dacă ai orgasm prin sex oral, mai arzi încă 48.

8. Sexul oral îţi creşte imunitatea

Un alt studiu a reuşit să demonstreze că expunerea la spermă reduce riscurile de preeclampsie la femeile însărcinate, pentru că substanţele din spermă, odată ce sunt ingerate, reglează tensiunea arterială. Totodată, substanţele provenite din sperma iubitului te ajută să dezvolţi anticorpi, care îţi vor proteja mai apoi sarcina de eventualele boli imunitare.

9. Sexul oral e o alternativă când nu poţi face sex

Îi poţi face iubitului tău sex oral, ca o alternativă, când eşti la menstruaţie sau când eşti însărcinată, iar medicul v-a interzis actul sexual.