Sexul cu un bărbat însurat. Ce le incita cu adevarat pe femeile care il vor

Se spune că sexul cu un bărbat însurat nu este doar o pierdere de vreme, ci este şi ceva necinstit. Totuşi, în ciuda acestor prejudecăţi, sexul cu un bărbat însurat este fascinant pentru foarte multe femei.

Sunt femei singure care, în lipsa unui partener de viaţă, preferă să aibă o relaţie cu un bărbat însurat. De asemenea, sunt femei care trăiesc cu iluzia că bărbaţii căsătoriţi îşi vor părăsi partenerele de viaţă pentru ele.
Indiferent care ar fi motivul pentru care acceptă o astfel de relație, sexul cu un bărbat însurat are o savoare specială. Iată în continuare câteva avantaje și dezavantaje pentru sexul cu un bărbat însurat.

Sexul cu bărbatul însurat – Avantaje

1.Femeile care au acest gen de relație se simt cu adevărat iubite, căci sexul cu un bărbat însurat este întotdeauna romantic şi pasional.
2.Pentru multe doamne, o asemenea legătură este confortabilă. Sexul cu un bărbat însurat nu atrage după sine alte obligații.
3.Un bărbat căsătorit va face mereu eforturi pentru a-și satisface amanta și nu îi va refuza acesteia nici o plăcere erotică.
4.Sexul cu bărbatul însurat poate dura o noapte întreagă, fără ca el să se plângă că este obosit.

Sexul cu un bărbat însurat – Dezavantaje

  1. Cănd ai o relaţie cu un bărbat însurat, trebuie să ştii foarte bine ce presupune acest lucru. Întotdeauna vei fi pe locul doi, cu toate că la început relaţia va părea plină de perspective, iar sexul dintre voi va fi minunat.
  2. Există pericolul ca în momentul în care accepţi să ai o relaţie cu un bărbat căsătorit, cu timpul să te implici emoţional. Dar, cum el este căsătorit, şansele să-şi părăsească soţia sunt foarte mici. Din acest motiv, sexul cu un bărbat însurat nu trebuie să aibă nici o implicare emoţională. Cu cât durează mai mult, spun specialiştii, cu atât o relație cu un bărbat căsătorit nu are șanse să devină serioasă, pentru că șansele ca el sî se despartă de partenera de viaţă scad odată cu trecerea timpului.
  3. Femeile care intră în genul acesta de relaţie nu trebuie să se simtă vinovate în totalitate, fiindcă şi bărbatul căsătorit a acceptat acest lucru. Din acest motiv, sexul cu un bărbat însurat trebuie să fie asumat de ambii parteneri în egală măsură.