Simona Halep s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc

Simona Halep, numărul 10 în clasamentul WTA, s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep s-a căsătorit, ieri, 23 iulie 2021, cu iubitul ei, Toni Iuruc, petrecerea şi cununia având loc în Bucureşti.

Cei doi soţi şi-au primit invitaţii la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Alături de Simona au fost părinţii ei, Stere şi Tania Halep, dar şi fratele ei şi numeroase alte rude de la Constanţa.

Invitaţii au fost aşteptaţi chiar de mire, Toni Iuruc, la un cunoscut restaurant din Pipera, iar de acolo aceştia au plecat, fie cu maşinile personale, fie cu maşini puse la dispoziţie de miri, către casa din Izvorani.

Proprietatea aparţine celor doi tineri căsătoriţi şi are în faţă un teren de tenis. De asemenea, casa are o curte uriaşă, pe partea cu lacul, notează prosport.ro.

La petrecere, Simona Halep a dansat şi s-a distrata alături de soţul ei, dar şi de familie pe ritmurile unor cunoscuţi cântăreţi de muzică armânească.

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roşie, cu un umăr gol, creaţie a celebrului designer Valentino. În picioare, tenismena a purtat o pereche de sandale “Portofino” de la Gianvito Rossi.

Cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, el fiind şi vărul Simonei.