ȘOCANT ! Bebeluș de un an abuzat sexual de tatăl său

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din Bacău este suspectat că și-ar fi abuzat sexual bebelușul de un an și două luni, potrivit libertatea.ro.
Întreaga drama a fost descoperită, după ce mama copilului era îngrijorată că băiețelul ei plânge fără oprire și a mers cu micuțul la medic.

Aici s-a descoperit că băiețelul avea fisuri anale, iar analizele complete au confirmat faptul că ar fi vorba despre un abuz sexual.

În fața femeii, bărbatul ar fi recunoscut fapta. Ulterior, tânăra mama și-a luat ceilalți doi copii, o fetiță de doi ani și una de patru ani, și le-a dus și pe ele la spital pentru
„La 2 mai, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 26 de ani din Bacău ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiul său minor de 1 an și 2 luni. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând ca, în funcție de rezultatul expertizei medico-legale, să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat, pentru Libertatea, agent șef adjunct Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.
Dacă va fi găsit vinovat bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.