ȘOCANT! Profesor de religie acuzat că a făcut gesturi obscene în fața elevilor

0

Profesorul a demisionat din funcție, după ce ministrul Educației, Liviu Pop, i-a cerut public acest lucru. „E adevărat, profesorul preda acolo, este titular de aproape 15 ani. A Preotului îi cer demisia din învățământ”, a declarat Liviu Pop.
Știrea inițială
Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul unei ore. Eleva susține că l-a filmat chiar în momentul în care făcea aceste gesturi obscene.Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că este decisă să nu își mai lase fata la școală până când nu va pleca acel profesor.
„Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat și când au ieșit în pauză, a trimis la câteva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul și am văzut filmarea. Sunt pregătită să pun o plângere. Am fost sunată de doamna dirigintă și a zis să lăsăm așa și să nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here