Șocant! Trupul unui făt, descoperit pe malul Jiului. Poliția o caută pe mama ucigașă

Primele informații arată că ar fi vorba de o fetiță , iar polițiștii, procurorii și legiștii fac cercetări la fața locului. În urma examinării cadavrului, medicii vor putea spune cu certitudine dacă este vorba de un nou-născut născut la termen sau de un prunc venit înainte de termen.  Anchetatorii fac cercetări și pentru a o descoperi pe femeia care a aruncat copilul în Jiul de Vest, aceasta fiind anchetată pentru omor.
UPDATE
”Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată despre faptul că în râul Jiul de Vest se află cadavrul unui nou născut. În urma deplasării la fața locului a echipei operative, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în albia râului Jiul de Vest, la o distanță de aproximativ 5 metri de malul sudic al acestuia fiind descoperit cadavrul unui nou născut de sex feminin. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Lupeni în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului, aspect în funcţie de care vor fi continuate cercetările.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere a nou-născutului săvârșită de către mamă”, arată IPJ Hunedoara.