Șofer din Petroșani, angajat la ”negru”, amenințat de patron că va fi sechestrat dacă are curaj să revină în țară! AUDIO

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a sunat disperat la Redacția ”Observatorul Național TV” cerând ajutor. Acesta susține că patronul unei firme de transport internațional, cu sediul în Aninoasa, nu l-ar mai fi plătit.

Totodată, de circa trei luni îl ține fără a-i face formele de muncă, iar când i-a reproșat acest lucru s-a ales cu amenințări. Petroșăneanul l-a anunțat pe administratorul firmei din Aninoasa că revine în țară din Austria, locul unde se afla la momentul în care ne-a sunat, însă a fost amenințat să nu aibă curaj să se întoarcă până după Paști, pentru că la vamă va fi așteptat de acesta și sechestrat.

AUDIO – ÎNREGISTRARE TELEFONICĂ

Alarmați de cele sesizate de bărbatul din Petroșani, noi am informat ITM Hunedoara iar instituția a dispus efectuarea de verificări la firma în cauză, pentru a se constata dacă cele sesizate de șofer se confirmă. În plus, au fost anunțați și polițiștii hunedoreni despre caz, mai ales că hunedoreanul ne-a anunțat, în noaptea de duminică spre luni, că se află la circa 130 de kilometri de intrarea în România, ca mai apoi să nu mai răspundă.