Spargere ca în filme în cartierul Colonie din Petroșani – VIDEO

Polițiștii din Petroșani îi caută pe cei care au spart, în noaptea de luni spre marți, un magazin din cartierul Colonie-Petroșani.

Intrarea în magazin s-ar fi produs undeva între orele 5:03 și 5:13. Acțiunea a durat 10 minute.

Fără să fie deranjați de nimeni și de nimic, hoții mascați au intrat în  magazin și au luat tot ce au dorit.

Au furat toate țigările ce se aflau în magazin!

Aceștia au intrat pe ușa principală pe care au deschis-o cu ajutorul unei răngi. Prejudiciul estimativ calculat de proprietar ar fi undeva la peste 3.000 de lei.

VIDEO


 
În urmă cu o lună de zile și magazinul familiei primarului Tiberiu Iacob-Ridzi a fost spart de hoți. Indivizii au rupt încuietoarea și au pătruns în incinta societății comerciale de unde ar fi furat aproximativ 150 de pachete de țigări și o cutie metalică în care erau bani. Magazinul avea sistem de supraveghere video,iar imaginile au fost date polițiștilor.
Rămâne o întrebare pentru cei în măsură : Câte magazine mai trebuie sparte, câți oameni mai trebuie bătuți cu bestialitate, cât trebuie să sperăm ca autoritățile să ne asigure un climat de liniște și ordine?

Câte mașini mai trebuie incendiate, distruse?

Anchetă la final! Maşina unui jurnalist de investigaţii, incendiată la Petroșani – VIDEO

Când ne vom simți în siguranță și vom putea cilrcula liniștiți pe stradă fără ca niște infractori să iși permită să calce pe oricine în picioare?

Am să revin cu un material amplu despre aceste grupări și despre lentoarea autorităților.

VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!