Spargere în Piața Centrală Petroșani

Hoțul este un adolescent în vârstă de 17 ani, care a fost reținut de polițiști. Acesta a furat aparatură electronică din cadrul unui magazin, paguba fiind de peste 1000 de lei. ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că personalul de pază al Pieței Centrale din Petroşani a surprins un tânăr care a sustras bunuri dintr-un magazin.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că, în jurul 17:00, un minor în vârstă de 17 ani, din Petroşani, a pătruns prin efracție în interiorul unui magazin, de unde a sustras mai multe bunuri (aparatură electrică, prejudiul total fiind de peste 1.130 de lei).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru de 24 de ore faţă de cel bănuit de comiterea faptei (care se afla sub măsura controlului judiciar, într-o altă cauză)”, a informat IPJ Hunedoara.

Bunurile furate au fost recuperate de polițiști și restituite păgubitului.