SPITALUL DE URGENȚĂ DIN PETROȘANI: La Secția ATI s-au sistat internările după focarul de COVID19. Secția e închisă!

0

Spitalul de Urgență Petroșani, prin reprezentantul legal, dr. Alin VASILESCU, manager interimar, luând în considerare apariția unui număr de 3 cazuri pozitive la secția ATI într-un interval de timp de 72 ore, prin prezenta vă comunică următoarele:

-începând cu data de 01.10.2020, ora 18:00 se sistează internarea în secția ATI pentru pacienții noi; acest fapt presupune că nu se mai internează în spital pacienți ce pot necesita suport ATI pe parcursul internării;

-personalul angajat pe secția ATI (59 persoane), precum și pacienții existenți pe secția ATI se testează RT-PCR;

-până la venirea rezultatelor testării, pe secția ATI personalul ATI asimptomatic va fi echipat în ținută ”COVID” și va desfășura activitatea obișnuită la pacienții internați pe secție;

-pacienții de pe secția ATI vor fi îngrijiți pe secția ATI, conform patologiei fiecăruia, urmând a se lua alte măsuri după venirea rezultatelor testării.

-în restul spitalului activitatea medicală se va desfășura în condiții obișnuite, conform dispozițiilor și deciziilor în vigoare.

Pentru buna gestionare a cazurilor urgente ce apar în zona Văii Jiului, se vor măsurile de anunțare a Serviciului Județean de Ambulanță și a celorlalte spitale din județ în legătură cu situația apărută.

Ne exprimăm regretul pentru situație și neplăcerile create!

Cu stimă și respect.

 

Manager interimar,

Dr. Alin VASILESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here