SPITALUL DE URGENȚĂ DIN PETROȘANI: La Secția ATI s-au sistat internările după focarul de COVID19. Secția e închisă!

Spitalul de Urgență Petroșani, prin reprezentantul legal, dr. Alin VASILESCU, manager interimar, luând în considerare apariția unui număr de 3 cazuri pozitive la secția ATI într-un interval de timp de 72 ore, prin prezenta vă comunică următoarele:
-începând cu data de 01.10.2020, ora 18:00 se sistează internarea în secția ATI pentru pacienții noi; acest fapt presupune că nu se mai internează în spital pacienți ce pot necesita suport ATI pe parcursul internării;
-personalul angajat pe secția ATI (59 persoane), precum și pacienții existenți pe secția ATI se testează RT-PCR;
-până la venirea rezultatelor testării, pe secția ATI personalul ATI asimptomatic va fi echipat în ținută ”COVID” și va desfășura activitatea obișnuită la pacienții internați pe secție;
-pacienții de pe secția ATI vor fi îngrijiți pe secția ATI, conform patologiei fiecăruia, urmând a se lua alte măsuri după venirea rezultatelor testării.
-în restul spitalului activitatea medicală se va desfășura în condiții obișnuite, conform dispozițiilor și deciziilor în vigoare.
Pentru buna gestionare a cazurilor urgente ce apar în zona Văii Jiului, se vor măsurile de anunțare a Serviciului Județean de Ambulanță și a celorlalte spitale din județ în legătură cu situația apărută.
Ne exprimăm regretul pentru situație și neplăcerile create!
Cu stimă și respect.
 
Manager interimar,
Dr. Alin VASILESCU