SUNTEM UNIȚI!

Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat condamnă cu fermitate gestul celor care au părăsit PSD în ultimele zile pentru a se alătura celor care, atacând în permanență partidul nostru, s-au dovedit a ne fi adversari. Gestul acestora este lipsit de onoare față de colegii de partid, dar mai ales față de oamenii care au votat PSD și care și-au pus toată încrederea în proiectul nostru de țară.
PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România indiferent de numărul celor care vor prefera să se refugieze în taberele adversarilor noștri politici, indiferent de vocile agresive care strigă de pe margine în încercarea de a destabiliza guvernarea.
PSD este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea românilor. Este partidul care s-a angajat să pună în practică cel mai ambițios program de guvernare de la Revoluție încoace. PSD este partidul care, prin măsurile pe care le ia, în Guvern și în Parlament, redeschide România, reconstruiește speranțele românilor și susține dezvoltarea armonioasă a întregii țări.
Noi, membrii PSD Hunedoara, rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii. Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație.
Cei care au trădat PSD sunt doar piese de conjunctură în acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România.
 

Răspunsul nostru este cât se poate de clar și simplu de înțeles:

Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!

 
Biroul de Presă al Organizației Județene a Partidului Social Democrat – Hunedoara