Acasă CULINAR Supă de ciuperci și smântână CULINAR Supă de ciuperci și smântână 21 august 2018 Ingrediente (4 porții) 400 g ciuperci champignion 200 g smântână 100 g unt 100 ml supă de legume 1 gogoșar murat sare piper Preparare: 1.Se taie ciupercile felii. Se prăjesc în untul încins, până scad. 2.Se adaugă smântâna, iar tot amestecul se pasează în blender. Se diluează cu supa de legume, se adaugă gogoșarul tocat mărunt, sarea și piperul și se mai fierb 1 minut. 3.Se servește fierbinte. Partajează asta:WhatsAppTelegramImprimareEmailTweetApreciază:Apreciază Încarc... ARTICOLEOBSERVATORULNATIONAL Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie? Alimentele care combat oboseala! Lapte de pasăre Brânză de capră cu anason și miere la cuptor Macrou cu roșii, usturoi și ierburi Piept de pui umplut cu mirodenii Salată de avocado