Tâlhărie în centrul orașului Petroșani. Minor reținut după ce a furat un telefon mobil! – VIDEO

Un minor de 17 ani a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore după ce a furat un telefon mobil.

Tâlhărie în toată regula!

Tâlhăria a avut loc în data de 26.06.2019, în jurul orei 13.30, în centrul municipiului Petroșani.

Furt, urmat de amenințare și violență!

 
Dănuț Rostaș, a abordat un bărbat care se plimba prin parc și prin amenințare și acte de violență l-a deposedat de un telefon mobil. Bărbatului în vârstă de 26 de  ani, i-a fost luată borseta, apoi telefonul și cu ajutorul unor tineri, prieteni de-ai lui  Dănuț Rostaș, care se aflau în Parcul Central din Petroșani, l-au forțat pe bărbatul de 26 de ani să plece din parc sub amenințarea că va fi bătut dacă nu dispare și reclamă ceva.
Dănuț Rostaș a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de 03.07.2019. Polițiștii din Petroșani îl cercetează pentru tâlhărie.
Minorul va fi prezentat în data de: 04.07.2019, în fața procurorilor  de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, pentru luarea unei măsuri legale.

VIDEO


Dănuț Rostaș are antecedente penale și nu și-a recunoscut fapta decât după ce la poliție a ajuns tatăl său, care se pare că ar fi returnat telefonul furat și si-ar fi convins fiul să recunoască fapta.

DOSAR PENAL PENTRU AMENINȚARE!

 
Procurorii au deschis un dosar penal pe numele lui Rostaș Dănuț  după ce un jurnalist a făcut plângere la Poliția Petroșani pentru ameninţare.
Dănuț Rostaș, a decis să se răzbune pe un jurnalist. Golanul, presupus trăgător pe nas de prafuri interzise, a amenințat , înjurat și provocat, un jurnalist care se afla la cumpărături la un magazin alimentar.

Golanii par a prinde tupeu pe zi ce trece!


Vom reveni!