Tânăr aproace ucis de un recidivist şi acoliții săi

Victima este o persoană fără adăpost. ” La data de 17.04.2023, în jurul orelor 07:15, persoana vătămată C.I., în vârstă de 27 de ani, se afla împreună cu o altă persoană, într-un loc amenajat de oamenii străzii pentru dormit lângă un bloc de pe str. Salcâmilor din mun. Oradea. Cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, stăteau culcaţi pe o saltea.

Inculpaţii B.P. și F.S. s-au deplasat la locul respectiv şi au început să lovească, concomitent, victima cu violenţă, aplicandu-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuțit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ, în timp ce persoana vătămată era ţinută de către aceştia imobilizată la pământ.
În urma agresiunii, persoana vătămată C.I. a fost transportată de un echipaj medical la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, suferind leziuni la nivelul hemitoracelui stâng, abdomenului, lombar dreapta, axilă stânga și braț stâng, leziunile necesitând 25-30 zile de îngrijiri medicale. Totodată, viața victimei a fost pusă în primejdie.

Inculpatul B.P. nu a fost găsit de către organele de urmărire penală, ca atare, procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă în lipsă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă în data de 10.05.2023 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor,. Cu privire la inculpatul F.S. s-a formulat propunere de arestare preventivă în data de 28.04.2023, propunere care a fost admisă.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.