Tânăr drogat, autorul unui accident

Şoferul în vârstă de 33 de ani, din Hațeg, n-a mai văzut indicatorul dintr-o intersectie.

„La data de 17 martie 2023, în jurul orei 18:15, polițiștii  Formațiunii Rutiere Haţeg au fost sesizați despre faptul că pe strada Independenței, la intersecția cu strada Aurel Vlaicu, din Haţeg, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma cercetărilor la fața locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 33 de ani, din orașul Hațeg, a condus un autoturism pe strada Independenței, iar la intersecția cu strada Aurel Vlaicu, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, intrând în coliziune cu autoturismul care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, iar ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul de 33 de ani a fost sancționat contravențional pentru neacordare de prioritate, iar ulterior a fost testat şi cu aparatul drugtest, iar în urma testului s-au recomandat analize de laborator, ca urmare a identificării prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice”, informeazà IPJ Hunedoara.