Tânără de 24 de ani, violată pe o stradă din Petroșani! Agresorul a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv

O tânără de 24 de ani a reclamat la poliție că sâmbătă seara, în jurul orei 19.40, a fost violată de un bărbat care a abordat-o după ce a ieșit dintr-un magazin și a amenințat-o cu un cuțit.

Csicso Adrian, petroșeneanul acuzat de viol, a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse de încredere, bărbatul a mai fost cercetat pentru o tentativă de viol cu o bătrânică de la blocul în care acesta locuiește și ar mai fi fost cercetat pentru trafic și consum de droguri.

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale.
În urma cercetărilor investigative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.
La data de 22 ianuarie 2022, instanța a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.”, au declarat reprezentanții IPJ-Hunedoara.