Tânărul care a atacat cu cuțitul o barmaniță din Petroşani, internat la Psihiatrie

Individul de 21 de ani este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

”În data de 03 aprilie 2023, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o femeie ar fi fost atacată de un tânăr cu un cuțit.
Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului a stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, din Petroşani, în timp ce se afla în interiorul unui bar din Petroșani, fiind după tejgheaua de servire clienți, a fost abordată de către un tânăr necunoscut, care a luat de pe tejghea un cuțit și a lovit-o de mai multe ori (femeia fiind rănită superficial), după care tânărul a părăsit localul. În momentul incidentului, în interiorul localului nu se aflau clienți.
În urma evenimentului, femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale (după acordarea cărora aceasta a refuzat internarea).
Urmare a activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale l-au indetificat pe cel bănuit de comitrerea faptei, un tânăr din Petroşani, în vârstă de 21 de ani”, a informat IPJ Hunedoara. Atacatorul este cercetat pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe .