Tânărul care a atacat o femeie cu cuțitul, cercetat pentru tentativă de omor

Individul în vârstă de 21 de ani a lovit de mai multe ori cu un cuțit o angajată a unui local public din municipiul Petroșani, femeia ajungând cu mai multe tăieturi la Spitalul de Urgență din Petroșani. Atacul a avut loc luni, la orele dimineții, când în local se afla doar victima. Individul a luat un cuțit de pe tejghea și dintr-o dată a atacat-o pe femeie.

Motivele pentru care suspectul a atacat-o pe tânăra în vârstă de 30 de ani nu sunt încă pe deplin clare. Polițiștii din Petroșani au reușit să-l prindă pe individ imediat după atac iar medicii l-au evaluat și au recomandat internarea lui la Spitalul de Psihiatrie Zam. Lucrurile au luat o nouă întorsătură, anchetatorii descoperind o serie de probe care conturează infracțiunea de tentativă de omor.

”În urma analizării cauzei împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor, cauza fiind declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, competent să cerceteze infracțiunea pentru care se efectuează urmărirea penală. În urma probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore față de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul fiind depus sub escortă în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorul de caz să dispună în continuare măsurile şi propunerile legale raportate la starea de fapt, situația medicală a tânărului și gradul de pericol social al faptei săvârșite”, informează IPJ Hunedoara.