Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  ”Te tai bucăți şi te bag în pungi”- amenințările unui monstru trimise iubitei

  PUBLICAT ÎN

  Agresorul a fost arestat preventiv întrucât era un real pericol pentru femeie, mai ales că anchetatorii, fiind atât de multe, nici n-au putut stabili exact câte amenințări i-a transmis victimei. Mai mult, prin șantaj, individul a constrâns-o pe tânăra din Deva să continue relația cu el. Uneori o teroriza explicându-i cum o să o omoare dacă o să-l părăsească.

  Conform anchetatorilor, tânăra de 21 de ani l-a cunoscut pe individul în vârstă de 42 de ani la începutul acestui an și a crezut că și-a găsit iubirea, în ciuda diferenței de vârstă. După numai o lună de zile, bărbatul a început să fie agresiv iar fata și-a dat seama că face o greșeală dacă rămâne cu el.

  ”Constatând schimbarea radicală de atitudine a inculpatului, persoana vătămată a încercat să se îndepărteze de acesta şi să încheie relaţia amoroasă, context în care inculpatul i-a adresat ameninţări cu moartea și acte de violență, ce urmau a fi îndreptate atât împotriva victimei, cât şi membrilor familiei acesteia, precum ,,te tai bucăți, te omor, intru peste mă-ta în casă și o omor, te mierlesc, etc.” Dat fiind noul context creat, din dorinţa de a tempera acţiunile inculpatului şi încercând sentimente de temere, persoana vătămată a purtat o discuţie cu inculpatul, ocazie cu care i-a transmis că manifestările sale verbale agresive fac imposibilă continuarea relaţiei de dragoste, apreciind ca posibilă alternativă aceea de a rămâne amici”, arată anchetatorii. Individul n-a putut accepta acest lucru și a terorizat-o pe tânără. Chiar și în timp ce fata depunea plângere la Poliția Deva, fostul ei iubit îi trimitea amenințări.

  ”La care persoana vătămată se afla la sediul Poliției municipiului Deva, în vederea formulării unei plângeri penale împotriva inculpatului, acesta îi trimitea amenințări cu moartea şi acte de violență, spunându-i printr-un mesaj audio „te tai bucăți şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc, asta să transmiți la poliție că-ţi fac eu ţie”. Chiar și când organele de cercetare penală îi examinau telefonul mobil pe care aceasta l-a pus la dispoziție, inculpatul continua să-i trimită mesaje și să o apeleze de foarte multe ori, respectiv 75 de mesaje și aproximativ 10 apeluri telefonice”, se mai arată în dosar.

  În fața anchetatorilor, individul nu a recunoscut săvârșirea infracțiunilor și a spus că nu își amintește acțiunile sale din ultima perioadă din cauza consumului frecvent de droguri. Victima a renunțat la plângerile împotriva individului iar instanța din cadrul Judecătoriei Deva a dispus încetarea procesului penal. Bărbatul a fost totuși condamnat pentru conducere fără permis și două infracțiuni de șantaj, fapte pentru care a primit o pedeapsă totală de 2 ani şi 7 luni închisoare în regim de detenție.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...