Țeapă marca PSD Hunedoara

Sub pretextul nevoii imense a PSD de a avea cadre care să doarmă liniștite în fotoliile călduțe din Parlamentul României, doi social democrați vor urma ordinul lui Dragnea. Laurențiu Nistor și Cristian Resmeriță vor renunța la mandatele de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, respectiv primar al municipiului Lupeni, pentru a candida la Senat și Camera Deputaților. Chiar dacă cei doi susțin că Liviu Dragnea i-a cerut înapoi în parlament, că sunt la fel de vitali ca apa, realitatea este că ambii și-au dat seama că administrația locală este o căciulă prea mică pentru ei. Concluzia este una singură: Țeapă! Țeapă trasă hunedorenilor și lupenenilor care au dat votul acestor doi indivizi și care, cel mai probabil, se vor mai lăsa țepuiți încă o dată și în decembrie.
 
Iată ce zice PSD Hunedoara
 
La solicitarea expresă a președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, transmisă cu ocazia prezenței la Festivitățile de la Țebea din luna septembrie, președintele Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Hunedoara, Laurențiu Nistor, a acceptat să candideze la alegerile parlamentare din 11.12.2016 de pe prima poziție a listei pentru Camera Deputaților.
 
Președintele Consiliului Județean, Laurențiu Nistor asigură locuitorii județului Hunedoara că activitatea Consiliului Județean, instituție pe care o conduce în prezent, nu va avea de suferit ca urmare a acestei decizii. Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat are oameni cu experiență, cu o bună pregătire profesională, serioși și responsabili, care vor prelua președinția Consiliului Județean Hunedoara, astfel încât județul să fie în continuare bine administrat, iar investițiile aflate în derulare să-și urmeze cursul.
Secretar executiv,
Radu Barb