Tiberiu Iacob-Ridzi: În ultimele 48 de ore, la Petroșani a nins foarte mult, este o situație de excepție. Practic o asemenea cantitate de zăpadă nu a mai fost înregistrată de cel puțin 25 de ani

0

Prin ”tranșeele albe” au circulat, luni, localnicii din Petroșani, mai precis printre nămeții de zeci de centimetri înălțime. Firma de deszăpezire aflată sub contract cu municipalitatea din Petroșani a acționat atât pe străzi, cât și pe trotuare, activitate dublată și de asistații social. E zăpadă mare în Petroșani după ce zeci de ore a nins fără oprire și chiar și luni continua să fulguiască.
”În ultimele 48 de ore, la Petroșani a nins foarte mult, este o situație de excepție. Practic o asemenea cantitate de zăpadă nu a mai fost înregistrată de cel puțin 25 de ani. Primăria are externalizat acest contract de deszăpezire cu o firmă specializată, faptul că noi ne implicăm în coordonarea și verificarea acestor activități nu reprezintă altceva decât interesul pe care noi îl manifestăm pentru comunitatea din Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here