Tiberiu Iacob-Ridzi: Încă un pas pentru transformarea Văii Jiului

Ideea ca localitățile Văii Jiului să fie sub aceeași umbrelă nu este abandonată de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, deși restul edililor cu mici excepții au obiectat și l-au atacat dur pe inițiator.
Edilul Petroșaniului a discutat la București despre temă. ”Am avut o întâlnire cu prim-ministrul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan. În intervenția mea am abordat, printre altele, problema reformei administrativ-teritoriale a României, vorbind în mod special de Valea Jiului și de importanța reorganizării prin transformarea, în viitor, într-un singur oraș.
Totodată, am participat și la o întâlnire de lucru în cadrul Asociației Municipiilor din România la care au fost prezenți ministrul Finanțelor, ministrul Dezvoltării, ministrul Fondurilor Europene, ministrul Muncii și reprezentanți ai ANAF, ANAT și Autoritatea pentru Digitalizarea României, subiectele dezbătute fiind de un interes major în ceea ce privește dezvoltarea administrațiilor locale”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.