Tigaie asiatică cu creveți și tăiței

Ingrediente – 2 porții

225 g creveți congelați
100 g tăiței de orez chinezești
400 g legume diverse congelate
1 lămâie verde bio
1 lingură ghimbir murat
1 lingură ulei de floarea soarelui
200 ml lapte de cocos
sare
2 linguri curry
1 linguriță chili

Tigaie asiatică cu creveți și tăiței

Preparare:

1.Descongelează creveții. Prepară tăiețeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi lasă-i să se scurgă.

2.Prăjește creveții aprox. 2 minute în tigaie, în ulei încins, adaugă legumele și pudra de curry și călește aprox. 4 minute.

3.Rade coaja de lămâie verde și, la final, stoarce și zeama.

4.Lăsă ghimbirul să se scurgă și adăugă-l apoi în tigaie împreună cu tăițeii.

5.Stinge cu lapte de cocos și condimentează cu coajă rasă și suc de lămâie verde, sare și chili.