Toalete ecologice, racordate la rețeaua de canalizare, au fost amplasate de municipalitatea din Petroșani în zona de agrement Brădet

Două toalete ecologice, racordate la rețeaua de canalizare, au fost amplasate de municipalitatea din Petroșani în zona de agrement Brădet.
Era o necesitate, spune primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, mai ales că Brădetul a suferit transformări majore în ultimii ani.
”Toaletele ecologice erau o necesitate. Foarte multă lume alege să se relaxeze la Brădet și, pe lângă mobilierul urban existent, cum ar fi băncile sau filigoriile deja montate, și aceste toalete ecologie sunt absolut necesare”,  declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.
În anul 2012, odată cu reabilitarea centrului civic din Petroşani, s-au desfăşurat lucrări de reamenajare şi în zona de agrement de la Brădet, unde s-a reconstruit întreg spaţiul destinat relaxării. Proiectul a avut o valoare totală de aproximativ 7 milioane de euro, contribuţia din bugetul local fiind de 19,5 milioane de lei. Brădetul este în continuare una dintre principalele zone unde oamenii aleg să își petreacă timpul liber.