Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Tocăniță de miel

    PUBLICAT ÎN

    Ingrediente (4 porții)

    400 gpulpă de miel
    200 mlsuc de roșii
    200 mlvin roșu
    4cepe
    oțet de mere
    ulei
    sare
    piper

     

    Preparare

    1-Se porționează carnea, în bucăți mici.

    2-Cepele se curăță, se spală și se taie sferturi.

    3-Se încing 4-5 linguri de ulei, se pune ceapa, se prăjește 1 minut și se adaugă carnea. Se amestecă bine și se toarnă sucul de roșii și vinul. Se fierbe 70 minute pe foc moderat. La final se adaugă sare, piper și o lingură de oțet de mere. Se mai fierb câteva clocote.

    SPONSORIZATE

    Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia

    🛡️ Protejează-ți Documentele Importante 🛡️ Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia. Oferim...

    Descoperă-ți pasiunea pentru mecanică cu Euro Jobs! 

    Visezi să devii un expert în lumea fascinantă a mecanicii de întreținere și reparații...

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    DANIEL FEȚANU ESTE NOUL INSPECTOR-ȘEF AL IPJ HUNEDOARA

    Comisarul Daniel Fețanu este, începând din 17 iunie 2025, noul inspector-șef al Inspectoratului de...

    Ministrul Culturii, Natalia-Elena Intotero a trimis Corpul de Control la Muzeul Național Brukenthal

    În urma aparițiilor din presă referitoare la organizarea unui eveniment privat în incinta Muzeului...