TONI GREBLĂ LĂMUREŞTE SITUAȚIA CAPRELOR. CINE S-AR AFLA ÎN SPATELE DENUNȚULUI HALUCINANT

Toni Greblă a ajuns acasă după ce judecătorii de la Curtea Supremă au decissă fie cercetat în libertate. Fostul judecător spune că îşi poate demonstra nevinovăţia în instanţă.
rps20150211_163218
Greblă  susţine că dosarul deschis pe numele său se bazează doar pe afirmaţiile denunţătorului său. Mai mult, Toni Greblă spune că încearcă să afle ce se ascunde în spatele acestei campanii de decredibilizare, bazate doar pe un dosar unde nu există probe concrete, în afara acuzaţiei că ar fi vândut ilegal 50 de capre.
Dupa o noapte petrecuta in arestul Capitalei, Toni Greblă a plecat liber acasă.
„Nu aveam nevoie de imprumuturi, nu apelam la intermediari ci la prieteni. Este o poveste halucinanta.
S-ar fi facut acest denunt de frica?
Nu stiu cine este cetateanul. Nu stiu ce interes are sa-l apuce constiinta revolutionară. Sa faca drumul de la Ploiesti ca sa spuna acest lucru care nu este adevarat cu atat mai mult  cu cat am inteles ca el s-ar fi temut de o eventuala implicare care ar putea fi considerata ilegala. Cand el putea sa puna capat discutiei avuta cu acest Adi, spunand ca nu doreste sa faca un draft de contract in aceste imprejurari”
Judecatorii de la Curtea Suprema nu au considerat ca este nevoie să impună vreo măsură restrictivă asupra lui Toni Grebla, asa ca au respins cererea procurorilor de arest la domiciuliu.
Procurorii spun că fostul judecator CCR ar fi incercat sa vanda 50 de capre, la pretul de 300 de euro fiecare, ca sa scape de probele din dosarul de coruptie. Numai ca Toni Grebla spune ca nici macar nu a avut in propietatea sa animalele.
Decizia judecatorilor CCR de punere in libertate a lui Grebla nu este definitiva si poate fi atacata in 48 de ore.
sursa-antena3