"TOTUL S-A REZOLVAT!" Ce s-a rezolvat?

Că procurorii asupra cărora planează suspiciuni că au fabricat cazul Berbeceanu pentru a-l înlătura de la BCCOA, încă instrumentează dosarul?
Că toți cei incriminați de terțe persoane în înregistrările publicate deja sunt pe funcții și nimeni nu pare interesat să afle dacă sunt implicați în activități înfracționale?
Că interlopi periculoși care au vrut să-l vadă pe șeful BCCOA înlăturat, cer informații despre jurnaliști, cum este în cazul meu, tocmai unor conductători din instituțiile statului.  
Că DNA-ul a început o anchetă dar care pare că bate pasul pe loc?
Sunt doar căteva întrebări rezonabile la care încă nu avem un răspuns. Nu ne putem pronunța asupra vinovăției sau nevinovăției unora sau altora, însă cum există instituții care ar trebui să facă lumină în acest caz, ca plătitori de taxe, avem dreptul să le cerem să afle adevărul și nu să cadă la învoială pentru a acoperi nedreptățile.   Aceste întrebări apar după ce  DIICOT a anunțat cu surle și trămbițe că ancheta în cazul Berbeceanu va fi continuată de structura centrală, în baza unei rezoluții a procurorului șef Alina Bica. Aveam toți un licăr de speranță că aflăm adevărul. Pe surse, marți -O5.11.2013 – Alina Bica procurorul șef-DIICOT a fost la Alba. Aceasta nu a dorit să se vadă cu lucrătorii de la BCCO ci doar cu șefii acestora. Sursele spun că după discuții  le-a  transmis că „TOTUL S-A REZOLVAT”!  Avem rezerve față de acestă afirmație dat fiind faptul că nu a fost făcută în spațiul public, însă putem la fel de bine să presupunem  că  este adevărată, în lispa altei reacții. Acum aflăm că dosarul Traian Berbeceanu stramutat la DIICOT București, în realitate ar fi instrumentat prin delegări de către procurorii de la DIICOT ALBA și de catre politistii de la BCCO Alba, aceiasi polițiști și procurori care l-au trimis în arest pe baza unor suspiciuni rezonabile.  Întrebarea rămâne: ce s-a rezolvat? 

Pe surse :Luni -scms.Muntean Alin și cms.șef-Manolache *cel care apare menționat de Traian Berbeceanu intr-o discuție cu proc.Danusia Boicean*s-au cerut să meargă la București,ca să obțină de la DIICOT structura centrală ,delegări in dosarul lui Traian Berbeceanu.Dacă se confirmă și acest lucru totul este *minunat* -trăim într-o țară în care *unii * chiar pot face orice!!!