Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  "TOTUL S-A REZOLVAT!" Ce s-a rezolvat?

  PUBLICAT ÎN

  Că procurorii asupra cărora planează suspiciuni că au fabricat cazul Berbeceanu pentru a-l înlătura de la BCCOA, încă instrumentează dosarul?
  Că toți cei incriminați de terțe persoane în înregistrările publicate deja sunt pe funcții și nimeni nu pare interesat să afle dacă sunt implicați în activități înfracționale?
  Că interlopi periculoși care au vrut să-l vadă pe șeful BCCOA înlăturat, cer informații despre jurnaliști, cum este în cazul meu, tocmai unor conductători din instituțiile statului.  
  Că DNA-ul a început o anchetă dar care pare că bate pasul pe loc?
  Sunt doar căteva întrebări rezonabile la care încă nu avem un răspuns. Nu ne putem pronunța asupra vinovăției sau nevinovăției unora sau altora, însă cum există instituții care ar trebui să facă lumină în acest caz, ca plătitori de taxe, avem dreptul să le cerem să afle adevărul și nu să cadă la învoială pentru a acoperi nedreptățile.   Aceste întrebări apar după ce  DIICOT a anunțat cu surle și trămbițe că ancheta în cazul Berbeceanu va fi continuată de structura centrală, în baza unei rezoluții a procurorului șef Alina Bica. Aveam toți un licăr de speranță că aflăm adevărul. Pe surse, marți -O5.11.2013 – Alina Bica procurorul șef-DIICOT a fost la Alba. Aceasta nu a dorit să se vadă cu lucrătorii de la BCCO ci doar cu șefii acestora. Sursele spun că după discuții  le-a  transmis că „TOTUL S-A REZOLVAT”!  Avem rezerve față de acestă afirmație dat fiind faptul că nu a fost făcută în spațiul public, însă putem la fel de bine să presupunem  că  este adevărată, în lispa altei reacții. Acum aflăm că dosarul Traian Berbeceanu stramutat la DIICOT București, în realitate ar fi instrumentat prin delegări de către procurorii de la DIICOT ALBA și de catre politistii de la BCCO Alba, aceiasi polițiști și procurori care l-au trimis în arest pe baza unor suspiciuni rezonabile.  Întrebarea rămâne: ce s-a rezolvat? 

  Pe surse :Luni -scms.Muntean Alin și cms.șef-Manolache *cel care apare menționat de Traian Berbeceanu intr-o discuție cu proc.Danusia Boicean*s-au cerut să meargă la București,ca să obțină de la DIICOT structura centrală ,delegări in dosarul lui Traian Berbeceanu.Dacă se confirmă și acest lucru totul este *minunat* -trăim într-o țară în care *unii * chiar pot face orice!!!

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR: POGORÂREA SFÂNTULUI DUH ȘI TRADIȚII ROMÂNEȘTI 

  Credincioșii celebrează  Rusaliile, o sărbătoare importantă în calendarul ortodox, cunoscută și sub numele de...

  UPDATE: Accident grav în Petroșani: Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu piciorul zdrobit! VIDEO

  Ieri dimineață, în municipiul Petroșani, zona Brădet, a avut loc un accident grav în...

  PETROȘANI: ACCIDENT GRAV ÎN ZONA BRĂDET: UN BĂIAT DE 15 ANI A AJUNS LA SPITAL CU PICIORUL ZDROBIT! VIDEO

  În această dimineață, în zona Brădet, a avut loc un accident grav în urma...