Traficant de țigări prins în flagrant

Un bărbat de 47 de ani din Republica Moldova, a fost prins de poliţiştii din Hunedoara cu peste 2000 de pachete de țigări. Polițiștii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant  și au stabilit că marfa este de contrabandă. ”În continuarea acţiunii, polițiștii au efectuat trei percheziţii la domiciliul suspectului, la casa de vacanţă a acestuia şi la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Hunedoara, societate administrată de soţia suspectului, în urma activităților investigative fiind indisponibilizate alte 1888 de pachete de ţigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că ţigaretele erau procurate de cetăţeanul moldovean şi comercializate de soţia acestuia, la punctul de lucru al societăţii.
În cadrul dosarului penal, de la aceleaşi persoane a fost indisponibilizată cantitatea totală de 7.489 de pachete ţigarete de diferite mărci, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 82.000 lei”, susțin anchetatorii. Cei doi suspecți au fost reținuți și prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere  de arestare preventivă.