Tragedie evitată în ultimul moment. Un tânăr trece cu mașina prin fața trenului, la milimetru – VIDEO CUTREMURĂTOR!

VIDEO


 
Un tânăr din Cluj-Napoca a fost la un pas de tragedie. Mașina pe care o conducea a trecut la milimetru prin fața unui tren care circula cu viteză. Momentul a fost surpins de camerele video de supraveghere, imaginile fiind date publicității de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 
Din datele polițiștilor, în seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața. 
La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circula pe relația Cluj – Bistrița.
„Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi. Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum. Partenerii noștri din cadrul CNCFR S.A. – Sucursala Cluj monitorizează cele mai circulate treceri la nivel cu calea ferată pentru siguranța călătorilor și a participanților la trafic”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. 

Theodora Roman