Traian Băsescu îl atacă din nou pe ministrul Agriculturii: Are probleme la cap

0

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă din nou pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, despre care spune că “are probleme la cap” şi că ar trebui să facă o vizită pe la DNA.
Traian Băsescu a negat astfel acuzaţiile lansate de ministrul Irimescu conform cărora,din România, s-ar fi scos în ultimii cinci ani, 35 de miliarde de euro, în camioane.
”Din punctul meu de vedere este o aberaţie, nu s-ar putea întâmpla aşa ceva. Dar poate că eu nu am fost informat de toţi oamenii ăstia, șeful executiv al SRI-ului, şeful Poliţiei de Frontieră, şeful vămilor, Guvernatorul Băncii, poate niciunul din ei nu m-a informat. Răspunsul trebuie căutat la ei. Eu aş vrea să-l văd pe domnul Coldea dacă a fost posibil ca în mandatul meu să se scoată 35 de miliarde de euro prin frontierele României. (…)
Cel mai bun lucru care ar trebui făcut ar fi ca domnul premier Cioloş să îl pună pe liber puțin, să aibă timp să dea explicaţii la DNA, de unde știe care sunt argumentele sau la Parchetul General, iar noi toți cei suspectați de dânsul că am scos din țară 35 de milioane de euro să ne ducem să dăm explicații, ce știm fiecare. (…) Aş mai face o referie la domnul Irimescu – ori cu probleme la cap, ori care ştie multe adevăruri şi trebuiesc investigate”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, duminică seara, laRomânia TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here