Traian Berbeceanu câștigă în procesul intentat împotriva fostului șef al SRI Alba

Fostul șef al SRI Alba, Ioan Tarnu, îi va plăti daune morale lui Traian Berbeceanu pentru declarațiile pe care le-a făcut la postul de televiziune Antena3.

 
Instanța de judecată a admis cererea intentată de comisarul șef Traian Berbeceanu, acum pensionat, având ca obiect pretenții bănești.
”Admite în parte cererea formulată de reclamantul Berbeceanu Traian. Constată că pârâtul (n. r. Ioan Tarnu) a încălcat drepturile nepatrimoniale ale reclamantului prin acordarea interviului difuzat la data de 05.09.2017, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, pe postul de televiziune Antena 3. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 20.000 lei cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral suferit de reclamant prin încălcarea drepturilor sale nepatrimoniale de către pârât. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 3.220 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată”, se arată în hotărârea dată de Judecătoria Alba Iulia. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Târnu şi Schiau se lăudau cu susţinere de la Bucureşti pentru a-l *rade* pe Berbeceanu