Trei derbedei cu uniforme de polițist au stâlcit în bătaie un lupenean

108

Actualul șef al IPJ Hunedoara a fost informat de victimă, însă în loc să-i dea afară din structură pe indivizii cu apucături de interlopi, s-a făcut că nu vede și nu aude. Unul dintre huliganii cu uniformă de polițist, Andrei Ari, nu numai că lucrează și acum la Poliția Lupeni, dar nici măcar nu l-a despăgubit pe bărbatul pe care l-a sluțit în bătaie. Ari Andrei s-a dus la victimă și a semnat un angajament notarial prin care îi oferea suma de 1000 de euro iar aceasta trebuia să-și retragă plângerea de la Parchet. Ari n-a plătit despăgubirile asumate și victima susține că a fost vizitată de niște indivizi. Aceștia i-au cerut să nu mai aibă pretenții de la polițistul huligan ”dacă vrea să-i fie bine”.

Polițistul Andrei Ari este suspectat și de faptul că se află la conducerea unei asociații, iar în calitate de președinte a făcut niște vizite la oamenii de afaceri din Valea Jiului. Dacă IPJ Hunedoara nu pare interesat de faptul că ar putea fi vorba de un conflict de interese și de o posibilă încălcare a statutului funcționarului public, poate ANI, IGPR ori altă instituție va cerceta situația.
Întregul incident a avut loc în anul 2013, în municipiul Lupeni, povestește bărbatul agresat, Ciocoiu Minu. Au fost patru polițiști implicați în incident, trei bărbați și o femeie. Cu polițista a avut noroc Minu că a scăpat cu viață, femeia nu doar că a încercat să-și facă datoria corect dar a intervenit ca bătăușii să se oprească înainte ca victima să ajungă în comă. Cei trei polițiști bătăușți sunt Ari Andrei Ștefan, Tudoran…. și Constantiniu…. toți încadrați la ordine publică.
”În noaptea de 15.01.2013 au venit și au intrat cu forța în apartamentul meu și al concubinei (fosta soție), m-au bătut când le-am cerut mandatul de percheziție, m-au târât pe scări unde au continuat să mă lovească cu bocancii și cu pumnii, după ce în prealabil mi-au dat cu spray paralizant și mi-au pus cătușele, fiind ținut circa 4 ore în sediul poliției unde am fost bătut crunt. Patru zile nu m-am putut mișca și nu am putut mânca nimic. Am fost dus la sediul poliției, unde într-o cameră am fost pur și simplu sechestrat și bătut cu bestialitate pănă am leșinat. Când m-am trezit, mi-au dat drumul, am fost dus la Spitalul Lupeni(Urgență), unde au început să sune telefoanele din partea polițiștilor pentru a nu fi internat, lucru ce s-a întâmplat și mi s-a dat o simplă adeverință medicală în care se specifică concluzii. Am stat inconștient o zi și o noapte și pentru că starea mi s-a agravat, în seara de 17.01.2013, în jurul orelor 23, am fost dus la Spitalul Petroșani(Urgență), unde s-a constatat o stare mult mai gravă inclusiv fisuri și fracturi și complicații ale organelor interne”, povestește Ciocoiu Minu . Acesta a făcut un memoriu către Liviu Dumitru, șeful IPJ Hunedoara și a sperat ca agresorii să fie trași la răspundere. Nu s-a întâmplat nimic!
Bătăușii în uniforme de polițist au dat cu atâta furie în el încât i-au smuls pur și simplu lucrarea dentară. Bărbatul a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale. Polițistul Ari și colegii lui care l-au bătut cu bestialitate pe lupenean, pentru a scăpa de închisoare, s-au dus la Minu și i-au promis o sumă de bani pentru a-și retrage plângerea. A făcut și un act notarial cu bătătușii dar Ari Andrei Ștefan n-a mai plătit nici în zi de astăzi. Când Ciocoiu Minu a avut tupeu să-l întrebe de bani, a fost vizitat de niște interlopi care i-au spus să stea cuminte dacă vrea să-i fie bine. Chiar dacă victima și-a retras plângerea penală împotriva bătăușilor, IPJ Hunedoara era obligat să cerceteze cu atenție cazul și să se descorotosească de asemenea indivizi care nu fac cinste uniformei. N-a făcut acest lucru cum n-a făcut în multe alte cazuri de care vom vorbi în anchetele viitoare.
Poate, acum, pe ultima sută de metri, IPJ Hunedoara se va decide să cerceteze un alt aspect care naște suspiciuni și care este legat de același polițist Andrei Ștefan Ari. Acesta este președintele unei asociații și în calitate de conducător al acesteia ar fi primit diferite sponsorizări în bani de la oameni de afaceri din Valea Jiului.
Nu este treaba noastră să cercetăm cât de legal și cât de dornici au fost afaceriștii să cotizeze sau dacă au făcut-o din alte considerente ori de teamă, ci al IPJ Hunedoara și poate chiar al Parchetului. Polițistul – președinte de asociație, Andrei Ștefan Ari a declarat doar că este legal să ocupe și această funcție, că nu este nici un fel de incompatiblitate.
În ceea ce privește daunele de 1000 de euro pe care le are de plătit către Ciocoiu Minu, bărbatul stâlcit în bătaie, polițistul bătăuș a declarat că se află la volan și nu mai poate vorbi. Mizăm pe promptitudinea IPJ Hunedoara și așteptăm ca purtătorul de cuvânt să ne informeze că va verifica aceste aspecte, la fel cum a făcut și când presa a mediatizat statistica deloc onorantă privind criminalitatea, în care județul Hunedoara se situează pe locul zece, adică printre cele mai periculoase din România.

108 COMENTARII

 1. Păcat de băiatul bătut și cei trei politisti ar fi trebuit dati afara imediat! Polițistul ala Ari, dacă a semnat un contract la notariat că-i da omului 1000E de ce nu-și respecta promisiunea ? M-aș face și eu polițist ca vad ca poți sa fi și președinte dr asociații, sa bați și oameni și nu-ți face nimeni nimic…

 2. Păcat de băiatul bătut și cei trei politisti ar fi trebuit dati afara imediat! Polițistul ala Ari, dacă a semnat un contract la notariat că-i da omului 1000E de ce nu-și respecta promisiunea ? M-aș face și eu polițist ca vad ca poți sa fi și președinte dr asociații, sa bați și oameni și nu-ți face nimeni nimic…

 3. Păcat de băiatul bătut și cei trei politisti ar fi trebuit dati afara imediat! Polițistul ala Ari, dacă a semnat un contract la notariat că-i da omului 1000E de ce nu-și respecta promisiunea ? M-aș face și eu polițist ca vad ca poți sa fi și președinte dr asociații, sa bați și oameni și nu-ți face nimeni nimic…

 4. ce siguranta poti sa ai ca si cetatean cand in comuna mea sef de post este o persoana josnica ce a facut scoala de MILITIE inainte de 89 si a fost ORGAN de REPRESIUNE !…daca te duci la ei si reclami ca esti amenintat nici nu te baga in seama iar daca faci o sesizare incep sa verifice dupa cateva luni !…ei vor dupa mentalitatea comunista ca sa fii omorat si tot tu cel mort sa le duci criminalul!….. …..asa se intampla la postul de POLITIE ILIA unde sef de post este un MILITIAN pe nume CAMPAN care in toti anii cat a lucrat la acest post s-a ocupat numai de gainarii si cu cersitu dupa carne pe la cei cu abator din comuna si tot felul de mizerii nedemne de unul care ar trebui sa fie politist in slujba cetateanului nu ORGAN de REPRESIUNE SOVIETIC ca si acest element care nu ar avea ce sa caute in POLITIE !….de ce nu sunt tineri care sa conduca pt ca au o alta mentalitate , au simtul raspunderii si sunt competentii fata de SLUGILE COMUNISTE care nu mai ies la pensie si stau pe banii cetatenilor !….intr-o institutie cand cv nu merge bine nu subordonatii sunt de vina ci sefii cei mari pt ca sunt INCOMPETENTI sau sunt CORUPTI !

  • Gica Niculicea …..poti sa ai orice dovada ca tot nu rezolvi nimic deoarece se acopera intre ei !….credeti ca sefii nu stiu ce fel de subordonati au ?….dumneavoastra ma intrebati “DE CE NU ….”de parca nu stiti in ce tara de cacat suntem ! eu ce sa reclam doamna , credeti ca ei nu vad din ce an lucreaza si ca a facut scoala de MILITIE ?….il mai pun si sef de post !….credeti ca sefii sunt mai buni ca si ei ?…..in orice unitate sau firma daca cv nu merge bn sefii sunt de vina pt ca ei decid nu subordonatii !…..traim intr-o MIZERIE de tara unde angajatii statului nu au nici minim de respect fata de cetateni !……

 5. ce siguranta poti sa ai ca si cetatean cand in comuna mea sef de post este o persoana josnica ce a facut scoala de MILITIE inainte de 89 si a fost ORGAN de REPRESIUNE !…daca te duci la ei si reclami ca esti amenintat nici nu te baga in seama iar daca faci o sesizare incep sa verifice dupa cateva luni !…ei vor dupa mentalitatea comunista ca sa fii omorat si tot tu cel mort sa le duci criminalul!….. …..asa se intampla la postul de POLITIE ILIA unde sef de post este un MILITIAN pe nume CAMPAN care in toti anii cat a lucrat la acest post s-a ocupat numai de gainarii si cu cersitu dupa carne pe la cei cu abator din comuna si tot felul de mizerii nedemne de unul care ar trebui sa fie politist in slujba cetateanului nu ORGAN de REPRESIUNE SOVIETIC ca si acest element care nu ar avea ce sa caute in POLITIE !….de ce nu sunt tineri care sa conduca pt ca au o alta mentalitate , au simtul raspunderii si sunt competentii fata de SLUGILE COMUNISTE care nu mai ies la pensie si stau pe banii cetatenilor !….intr-o institutie cand cv nu merge bine nu subordonatii sunt de vina ci sefii cei mari pt ca sunt INCOMPETENTI sau sunt CORUPTI !

  • Gica Niculicea …..poti sa ai orice dovada ca tot nu rezolvi nimic deoarece se acopera intre ei !….credeti ca sefii nu stiu ce fel de subordonati au ?….dumneavoastra ma intrebati “DE CE NU ….”de parca nu stiti in ce tara de cacat suntem ! eu ce sa reclam doamna , credeti ca ei nu vad din ce an lucreaza si ca a facut scoala de MILITIE ?….il mai pun si sef de post !….credeti ca sefii sunt mai buni ca si ei ?…..in orice unitate sau firma daca cv nu merge bn sefii sunt de vina pt ca ei decid nu subordonatii !…..traim intr-o MIZERIE de tara unde angajatii statului nu au nici minim de respect fata de cetateni !……

 6. ce siguranta poti sa ai ca si cetatean cand in comuna mea sef de post este o persoana josnica ce a facut scoala de MILITIE inainte de 89 si a fost ORGAN de REPRESIUNE !…daca te duci la ei si reclami ca esti amenintat nici nu te baga in seama iar daca faci o sesizare incep sa verifice dupa cateva luni !…ei vor dupa mentalitatea comunista ca sa fii omorat si tot tu cel mort sa le duci criminalul!….. …..asa se intampla la postul de POLITIE ILIA unde sef de post este un MILITIAN pe nume CAMPAN care in toti anii cat a lucrat la acest post s-a ocupat numai de gainarii si cu cersitu dupa carne pe la cei cu abator din comuna si tot felul de mizerii nedemne de unul care ar trebui sa fie politist in slujba cetateanului nu ORGAN de REPRESIUNE SOVIETIC ca si acest element care nu ar avea ce sa caute in POLITIE !….de ce nu sunt tineri care sa conduca pt ca au o alta mentalitate , au simtul raspunderii si sunt competentii fata de SLUGILE COMUNISTE care nu mai ies la pensie si stau pe banii cetatenilor !….intr-o institutie cand cv nu merge bine nu subordonatii sunt de vina ci sefii cei mari pt ca sunt INCOMPETENTI sau sunt CORUPTI !

  • Gica Niculicea …..poti sa ai orice dovada ca tot nu rezolvi nimic deoarece se acopera intre ei !….credeti ca sefii nu stiu ce fel de subordonati au ?….dumneavoastra ma intrebati “DE CE NU ….”de parca nu stiti in ce tara de cacat suntem ! eu ce sa reclam doamna , credeti ca ei nu vad din ce an lucreaza si ca a facut scoala de MILITIE ?….il mai pun si sef de post !….credeti ca sefii sunt mai buni ca si ei ?…..in orice unitate sau firma daca cv nu merge bn sefii sunt de vina pt ca ei decid nu subordonatii !…..traim intr-o MIZERIE de tara unde angajatii statului nu au nici minim de respect fata de cetateni !……

 7. Așa este în mai multe regiuni din țară. De exemplu la Mangalia. Iar șefi lor îi apară,cu ajutorul unor procurori (procuroare). Dacă ești din altă zonă a țării cu atât mai mult nu ai nici o șansă,dimpotrivă tot tu ești….”executat”!!! Asta ca să-ți intre în cap ca nu “schimbi” tu regulile….!!!

 8. Așa este în mai multe regiuni din țară. De exemplu la Mangalia. Iar șefi lor îi apară,cu ajutorul unor procurori (procuroare). Dacă ești din altă zonă a țării cu atât mai mult nu ai nici o șansă,dimpotrivă tot tu ești….”executat”!!! Asta ca să-ți intre în cap ca nu “schimbi” tu regulile….!!!

 9. Așa este în mai multe regiuni din țară. De exemplu la Mangalia. Iar șefi lor îi apară,cu ajutorul unor procurori (procuroare). Dacă ești din altă zonă a țării cu atât mai mult nu ai nici o șansă,dimpotrivă tot tu ești….”executat”!!! Asta ca să-ți intre în cap ca nu “schimbi” tu regulile….!!!

 10. Cel puțin doua treimi dintre polițiști sunt alcoolişti,sociopati sau ambele . Această situație este cunoscută la MAI dar aceste rebuturi ale societății execută ordinele șefilor deoarece au o gândire sub limita idioțeniei.

 11. Cel puțin doua treimi dintre polițiști sunt alcoolişti,sociopati sau ambele . Această situație este cunoscută la MAI dar aceste rebuturi ale societății execută ordinele șefilor deoarece au o gândire sub limita idioțeniei.

 12. Cel puțin doua treimi dintre polițiști sunt alcoolişti,sociopati sau ambele . Această situație este cunoscută la MAI dar aceste rebuturi ale societății execută ordinele șefilor deoarece au o gândire sub limita idioțeniei.

 13. Asta cu patrunderea in locuinta fara mandat este infractiune…acum depinde cine era proprietar acolo, daca era concubina si l-ea dat voie nu are ce face.Dinsii au legea de functionare foarte veche leg 302 din 2005 nu s-au gindit sa o actuakizeze…victima nu trebuia sa retraga plingerea penala,astfel ca atunci cind dosarul ajungea in instanta erau automat concediati toti….

  • Concubina daca le-a dat voie ,nu are drept legal sa decida asupra proprietatiicuiva ! Deci raspunde penal,nu ca nu “ai ce-i face!”Iar victima ,de multe ori este “sfatuita”de politisti sa isi retraga plangerea pentru ca ei sunt mana in mana cu faptuitorii si,de multe ori ii scapa de litera legii astfel !

 14. Asta cu patrunderea in locuinta fara mandat este infractiune…acum depinde cine era proprietar acolo, daca era concubina si l-ea dat voie nu are ce face.Dinsii au legea de functionare foarte veche leg 302 din 2005 nu s-au gindit sa o actuakizeze…victima nu trebuia sa retraga plingerea penala,astfel ca atunci cind dosarul ajungea in instanta erau automat concediati toti….

  • Concubina daca le-a dat voie ,nu are drept legal sa decida asupra proprietatiicuiva ! Deci raspunde penal,nu ca nu “ai ce-i face!”Iar victima ,de multe ori este “sfatuita”de politisti sa isi retraga plangerea pentru ca ei sunt mana in mana cu faptuitorii si,de multe ori ii scapa de litera legii astfel !

 15. Asta cu patrunderea in locuinta fara mandat este infractiune…acum depinde cine era proprietar acolo, daca era concubina si l-ea dat voie nu are ce face.Dinsii au legea de functionare foarte veche leg 302 din 2005 nu s-au gindit sa o actuakizeze…victima nu trebuia sa retraga plingerea penala,astfel ca atunci cind dosarul ajungea in instanta erau automat concediati toti….

  • Concubina daca le-a dat voie ,nu are drept legal sa decida asupra proprietatiicuiva ! Deci raspunde penal,nu ca nu “ai ce-i face!”Iar victima ,de multe ori este “sfatuita”de politisti sa isi retraga plangerea pentru ca ei sunt mana in mana cu faptuitorii si,de multe ori ii scapa de litera legii astfel !

 16. Azi la Buzău un grup de drogați îmbrăcați în uniforme de polițiști au intrat peste o bătrână și i-au devastat casa . Rău este că acești drogați sunt angajați MAI și ca să îi dea posibilitatea celui care era vizat să ascundă ce trebuie au ” GREȘIT ? ” adresa . De unde știu că erau drogați? Majoritatea polițiștilor sunt alcoolişti,drogați sau psihopați ca dovadă acțiunea de azi . Bineînțeles că bătrână nu a fost despăgubită și nici măcar scuze nu și-au cerut .

 17. Azi la Buzău un grup de drogați îmbrăcați în uniforme de polițiști au intrat peste o bătrână și i-au devastat casa . Rău este că acești drogați sunt angajați MAI și ca să îi dea posibilitatea celui care era vizat să ascundă ce trebuie au ” GREȘIT ? ” adresa . De unde știu că erau drogați? Majoritatea polițiștilor sunt alcoolişti,drogați sau psihopați ca dovadă acțiunea de azi . Bineînțeles că bătrână nu a fost despăgubită și nici măcar scuze nu și-au cerut .

 18. Azi la Buzău un grup de drogați îmbrăcați în uniforme de polițiști au intrat peste o bătrână și i-au devastat casa . Rău este că acești drogați sunt angajați MAI și ca să îi dea posibilitatea celui care era vizat să ascundă ce trebuie au ” GREȘIT ? ” adresa . De unde știu că erau drogați? Majoritatea polițiștilor sunt alcoolişti,drogați sau psihopați ca dovadă acțiunea de azi . Bineînțeles că bătrână nu a fost despăgubită și nici măcar scuze nu și-au cerut .

 19. Trebuie scoși din Poliție! Ei lucrează în Poliție dar au uitat să fie polițiști ! Sunt mulți asemenea astora in Poliție dar mai mulți sunt oameni de treabă care își fac datoria intr-o tara in care legea nu-i apară aproape deloc! Tocmai de aceea pt a câștiga sprijinul și respectul celor care îi plătesc , trebuie să scape de polițiștii cu mentalitate de milițieni fie ei bătrâni sau tineri,cu ,, școală’ sau încadrați direct!

 20. Trebuie scoși din Poliție! Ei lucrează în Poliție dar au uitat să fie polițiști ! Sunt mulți asemenea astora in Poliție dar mai mulți sunt oameni de treabă care își fac datoria intr-o tara in care legea nu-i apară aproape deloc! Tocmai de aceea pt a câștiga sprijinul și respectul celor care îi plătesc , trebuie să scape de polițiștii cu mentalitate de milițieni fie ei bătrâni sau tineri,cu ,, școală’ sau încadrați direct!

 21. Trebuie scoși din Poliție! Ei lucrează în Poliție dar au uitat să fie polițiști ! Sunt mulți asemenea astora in Poliție dar mai mulți sunt oameni de treabă care își fac datoria intr-o tara in care legea nu-i apară aproape deloc! Tocmai de aceea pt a câștiga sprijinul și respectul celor care îi plătesc , trebuie să scape de polițiștii cu mentalitate de milițieni fie ei bătrâni sau tineri,cu ,, școală’ sau încadrați direct!

 22. Dubios ca aceasta stire apare tocmai acum cand unul dintre politistii inculpati a vorbit in presa despre abuzurile sefului politiei din Lupeni si comportamentul neadecvat. 23 din 30 de politisti au depus plangere impotriva sefului lor.

 23. Dubios ca aceasta stire apare tocmai acum cand unul dintre politistii inculpati a vorbit in presa despre abuzurile sefului politiei din Lupeni si comportamentul neadecvat. 23 din 30 de politisti au depus plangere impotriva sefului lor.

 24. Dubios ca aceasta stire apare tocmai acum cand unul dintre politistii inculpati a vorbit in presa despre abuzurile sefului politiei din Lupeni si comportamentul neadecvat. 23 din 30 de politisti au depus plangere impotriva sefului lor.

 25. 1 LIPSA STUDIILOR DE SPECIALITATE IMPUSE DE LOCUL IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA,ADICA AU FACULTATI CIVILE SI DE MULTE ORI “ECHIVALATE”CEEA CE IN 2017 NU MAI ESTE POSIBIL IN ROMANIA ;
  2 DEINTERES TOTAL DIN PARTEA MAJORITATII POLITISTILOR HUNEDORENI :
  3 SERVICIU DEFECTUOS SI MANA IN MANA CU INTERLOPII !

 26. 1 LIPSA STUDIILOR DE SPECIALITATE IMPUSE DE LOCUL IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA,ADICA AU FACULTATI CIVILE SI DE MULTE ORI “ECHIVALATE”CEEA CE IN 2017 NU MAI ESTE POSIBIL IN ROMANIA ;
  2 DEINTERES TOTAL DIN PARTEA MAJORITATII POLITISTILOR HUNEDORENI :
  3 SERVICIU DEFECTUOS SI MANA IN MANA CU INTERLOPII !

 27. 1 LIPSA STUDIILOR DE SPECIALITATE IMPUSE DE LOCUL IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA,ADICA AU FACULTATI CIVILE SI DE MULTE ORI “ECHIVALATE”CEEA CE IN 2017 NU MAI ESTE POSIBIL IN ROMANIA ;
  2 DEINTERES TOTAL DIN PARTEA MAJORITATII POLITISTILOR HUNEDORENI :
  3 SERVICIU DEFECTUOS SI MANA IN MANA CU INTERLOPII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here