TREI DINTRE CEI ȘASE COPII SE AFLĂ LA ATI, ÎN URMA ACCIDENTULUI RUTIER PETRECUT LA PETROȘANI!

UPDATE!: 00:40  TREI DINTRE CEI ȘASE COPII SE AFLĂ LA ATI, ÎN URMA ACCIDENTULUI RUTIER PETRECUT LA PETROȘANI!

Un accident grav a avut loc la Petroșani în această seară, un autovehicul a lovit șapte copii care se aflau pe trecerea de pietoni. Trei dintre aceștia sunt în stare gravă, iar personalul medical de la Spitalul de Urgență din Petroșani fac eforturi disperate pentru a le salva vieţile. Copii se îndreptau spre casa lor după ce au fost la un spectacol de colindat. Părinții lor se află acum la Spitalul de Urgență din Petroşani, unde sunt cuprinşi de teroare și neputinţa provocate de incidentul tragic.

UPDATE!: 00:20  NUMEROȘI DOCTORI ÎNCEARCĂ ACUM SĂ SALVEZE VIAȚA CELOR ȘAPTE COPII SUPLBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI LA PETROȘANI!

Trei dintre cei șapte copii se află în stare gravă, iar medicii fac eforturi pentru a-i menține în viață. Copii mergeau acasă de la un spectacol de colindă.

Părinții se află în stare de joc la Spitalul de Urgență din Petroșani!

UPDATE!: 00:05  COD ROȘU LA SPITALUL DE URGENȚĂ DIN PETROȘANI ÎN URMA UNUI GRAV ACCIDENT RUTIER!

Alte informații ne spun că unul dintre copii ar fii fost spulberat la o distanță de c.c.a 14 m de la locului impactului.

Individul care a condus autoturismul se află acum la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru recoltarea de probe biologie.

UPDATE!: 23:43 Managerul de la Spitalul de Urgență din Petroșani a venit să discute cu părinții copiilor. Veștile nu sunt tocmai bune!

Breaking News: Potrivit unor surse demne de încredere, șoferul se afla în stare de ebrietate și nu deține permis de conducere!

Numeroase forțe de ordine, dar și medici se află acum la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru a oferi sprijin în urma unui accident provocat de catre o persoană aflată în stare de ebrietate și care potrivit surselor noastre, se află în stare de ebrietate și nu deține permis de conducere.