Trei tâlhari prinși în timp ce jefuiau un bărbat din Orăștie

Cei trei l-au imobilizat pe bărbat și încercau să-i ia bunurile de valoare când au fost observați de un echipaj de poliție.

”Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Orăștie au surprins în flagrant delict, pe strada Nicolae Bălcescu, din Orăștie, trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-i sustrage bunurile pe care le avea asupra sa.
Unul dintre cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie (un tânăr de 25 de ani, din Deva) a reuşit să fugă de la faţa locului, fiind căutat în continuare de poliţişti.
În urma administrării probatoriului, față de celălalt bărbat bănuit de comiterea tentativei de tâlhărie, în vârstă de 37 de ani, din Orăștie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Orăștie au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind ulterior prezentat magistraţilor Judecătoriei Orăștie, care au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile”, a informat IPJ Hunedoara.

Femeia în vârstă de 28 de ani, din Orăştie, bănuită de comiterea tentativei de tâlhărie va fi cercetată sub control judiciar.