Ucigașul polițistului din Timiș s-a spânzurat în închisoare

Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost găsit mort în arest, luni dimineață.
La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pt. uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.
Un echipaj medical a constatat decesul, transmit autoritățile.
”Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere.
Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15.
În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.
Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului” se arată într-o informare transmisă de penitenciar.
Marcel Lepa fusese arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, aflate în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.