Uite ce prime babane şi-au tras şefii Complexului Energetic Hunedoara

În timp ce ortacii trudesc pe bani puţini, mahării susţinuţi politic şi care par nederanjaţi de DNA, DIICOT, SRI, sau alte structuri, şi-au băgat în conturi sute de milioane de lei vechi dintr-un singur foc.
Criteriile pentru care responsabilii Complexului Energetic Hunedoara şi-au acordat primele rămân un mister, iar corpul de control al ministrului Energiei trebuie să le stabilească.
 
Informaţiile vehiculate arată că primele pe care şi le-ar fi dat şefii CEH, înainte de insolvenţă, sunt cuprinse între 9 mii şi 20 de mii de lei. Cel mai mare venit ar fi ajuns în buzunarele unuia dintre membrii consiliului de administraţie, care a încasat 20.000 de lei. Aceste sume sunt bonusuri pe lângă indemnizaţiile lunare pe care le primeau oficialii, de câte 4.000 de lei pe lună. Alţi membri ai Consiliului de Administraţie ar fi încasat câte 9.000 de lei pentru ultima participare la ultima şedinţă. Inspectorii corpului de control au descins la Complexul Energetic Hunedoara după ce la ministerul de resort au ajuns aceste informaţii iar ministrul Energiei a cerut o anchetă.