Uite cinci poziții sexuale cu care să îl dai gata! Înnebunește-l în pat!

0

Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală și nu știi cum să o faci, atunci noi te ajutăm cu niște sfaturi. Uite ce poți încerca în pat pentru a-l da pe spate pe partenerul tău.
1. Supune-te – barbații adoră să dețină controlul și să simtă mereu că sunt stăpânii unei partide de sex. Tu trebuie doar să îl inciți ușor, provocă-i puțină plăcere cu limba în jurul penisului, dansează-i în poala și apoi lasă-l să iți facă ce vrea.
2. Bucurați-vă de placere – Stai pe spate și spune-i să se suie pe tine astfel încât îi poti lua penisul în gură. Poziția este una confortabilă și erotică.

3. Pozitia 69 –
 Dacă n-ai încercat-o pănă acum iți spunem că aceasta poate garanta plăceri nebanuite și iți poți face partenerul să ajungă în al noualea cer.

4. Terapia orală –
Terapia orală este poziția sexuală în care orice bărbat și-ar petrece tot restul vieții. El stă întins pe pat și tu stai îngenunchiată lângă pat. Această poziție este concentrată mai mult pe plăcerea lui, însă și tu iți poți stimula clitorisul, astfel încât să simți fiori pe șira spinării.

5. Poziția face fuck –
 Este foarte îndrăzneață, dar îl vei face să nu te uite niciodată. Stai întinsă pe spate, cu perna sub cap, apoi pune-l pe el să îngenuncheze deasupra sânilor tăi. El te va ține de cap și va impune ritmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here