Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  PUBLICAT ÎN

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și ea îi va răspunde cu aceleași sentimente. Femeia nu i-a cerut nimic și nici nu l-a lăsat să creadă că este de vânzare, dar a acceptat toate darurile de le el. Când i-a spus că nu are sentimente pentru el, bărbatul s-a dus glonț la poliție și a acuzat-o de înșelăciune. În baza plângerii depuse de bărbat, polițiștii au dispus în cauză începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunea de înșelăciune.

  ”Cu ocazia ascultării în calitate de persoană vătămată (…) a declarat faptul că în 2022 a cunoscut o doamna în vârstă de aproximativ 39 de ani care a lucrat ca și vânzătoare la magazinul din zona Piața Obor. Persoana vătămată a observat-o pe această doamnă, care se uita foarte atentă la el, dându-și seama că îi place de el, motiv pentru care i-a dat acesteia o ciocolată întrucât și lui îi plăcea de ea cum arată. Prin luna Noiembrie 2022 persoana vătămată s-a deplasat din nou la același magazin, ocazie cu care a văzut-o din nou pe această femeie, care l-a abordat spunându-i că o să-i fie dor de el întrucât se mută la magazinul din cartierul Micro 5. (…) I-a zis acesteia să-i dea numărul ei de telefon ca să mai vorbească. (…) Din momentul respectiv au început să vorbească la telefon din când în când, iar la un moment dat persoana vătămată i-a propus acesteia să iasă în oraș la o prăjitură, ea fiind de acord. După prima întâlnire la cofetărie, cei doi s-au mai întâlnit de câteva ori iar persoana vătămată i-a propus numitei (…) să facă dragoste, ocazie cu care aceasta i-a spus că are probleme de sănătate și că nu are bani să își facă controalele necesare, astfel că persoana vătămată i-a spus că o să-i dea bani să își facă controalele în momentul în care o să aibă”, se arată în dosar.

  Bărbatul i-a dat diferite sume de bani în speranța că până la urmă o să poată întreține relații sexuale cu ea, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Procurorii au dispus închiderea dosarului, dar hunedoreanul a făcut o plângere împotriva soluţiei de clasare. Judecătoria Hunedoara i-a respins acțiunea iar soluția este definitivă.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...