Un interlop a snopit în bătaie o tânără, la Uricani! VIDEO – IMAGINI ȘOCANTE!

Întreaga țară a fost oripilată în urmă cu mai mulți ani, când un interlop a lovit cu pumnul în plină figură o fată, salvamontistă, într-un local din vestul Văii. Istoria pare să se repete, iar de acestă dată o altă tânără a fost victimă.

Scene de neimaginat s-au petrecut într-un local din orașul Uricani, județul Hunedoara.  O tânără a fost bătută de un interlop, fost condamnat penal, cunoscut în lumea nelegiuiților din Valea Jiului. Interlopul a lovit-o pe fată în față cu palmele și pumnii. Un bărbat care se afla în bar și a vrut să o ajute pe  tânăra bătută cu bestialitate a primit același tratament. Potrivit unor surse de încredere, oamenii legii, nu doar că au intervenit foarte târziu la acest incident grav, deși au fost mai multe apeluri la 112, dar au mai și stat la taclale cu interlopul circa două ore în același bar. Apoi l-au lăsat să plece liniștit acasă. Oare au înregistrat polițiștii toată intervenția pe bodycam-urile ce le au în dotare? Nu de alta, dar interlopul ar fi afirmat în fața polițiștilor că-i are la ”mână”, deține filmări cu ei și nimeni nu-i poate face absolut nimic! Oare așa o fi? În caz contrar, polițiștii ar putea să-l cerceteze pe individ pentru ultraj, pentru că afirmațiile defăimătoare au avut menirea de a-i opri din a aplica legea.

VIDEO:

La circa trei săptămâni după ce a snopit în bătaie tânăra, interlopul i-a mai aplicat o corecție bărbatului care a încercat să-o ajute pe biata fată și, din nou, evenimentul a avut loc în același local din Uricani. Nu doar că l-a bătut dar l-a și privat de libertate, pentru că nu l-a lăsat să plece din local. Oare și în acest caz s-au sezisat din oficiu oamenii legii din Uricani, sau se tem de amenințările și filările compromițătoare pe care interlopul afirmă că le-ar avea cu ei? Am solicitat și un punct de vedere de la IPJ-Hunedoara, dar și de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, pentru ca lucrurile să fie lămurite, iar cetățenii din Uricani să nu mai trăiască într-o continuă stare de teroare din cauza unor astfel de indivizi, care se comportă ca în Vestul Sălbatic și trăiesc după propriile legi.

VIDEO:

Vom reveni!

VEZI ȘI: