Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Un interlop notoriu a provocat recent un scandal în Lupeni, având un istoric infracțional vast

  PUBLICAT ÎN

  Cristian Adonis Pobirici, cunoscut sub porecla „Cucuruz”, a fost reținut în urmă cu câțiva ani după ce și-a amenințat concubina cu un topor, încălcând un ordin de protecție. Recidivistul, în vârstă de 33 de ani, condamnat anterior pentru tentativă de omor, a avut mai multe probleme cu legea. În anul 2017 a fost acuzat pentru că și-a atacat cu sabia un amic de pahar, primind șase ani de închisoare. Instanța a decis că trebuie să plătească și cheltuielile de spitalizare ale victimei. De asemenea, în 2015, a fost la un pas de a omorî un prieten de pahar în urma unui scandal iscat sub influența alcoolului. Recidivistul este cunoscut ca un individ periculos încă din adolescență, fiind implicat în multiple scandaluri și condamnat pentru tâlhărie în 2008. El a fost autorul scandalului de la sala de jocuri din Lupeni.

  Bărbatul care și-a amenințat concubina cu toporul rămâne în arest

  Recidivistul de 33 de ani, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, se află încă din decembrie 2021 după gratii. Judecătoria Petroșani a emis mandatul de arestare după ce Pobirici Adonis a încălcat cu bună știință un ordin de protecție emis de instanță. Zilele trecute mandatul de arestare i-a fost reconfirmat și de către Tribunalul Hunedoara, magistrații respingându-i solicitarea prin care contesta măsura preventivă. Potrivit anchetatorilor, Pobirici s-a dus cu un topor la locuința fostei sale iubite și a amenințat-o. ”Poliţiştii l-au somat verbal pe bărbat pentru a lăsa toporul din mână, iar acesta s-a conformat, după care a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii, pentru audieri. Totodată, fosta concubină a bărbatului le-a relatat poliţiştilor faptul că l-a auzit pe bărbat adresându-i amenințări, iar când s-a uitat pe vizorul ușii, l-a văzut pe acesta în timp ce lovea balustrada scării cu un topor, ulterior plecând de lângă ușă, de teama că acesta va lovi ușa”, informa IPJ Hunedoara. Recidivistul a mai fost judecat și condamnat pentru că şi-a atacat cu sabia un amic de pahar. Acesta s-a războit pe străzile din municipiul Vulcan cu alţi doi amici de pahar, iar pentru a-şi impune punctul de vedere, a scos o sabie de sub haină şi şi-a lovit rivalul. Victima a ajuns cu răni la Spitalul de Urgență Petroșani și a avut nevoie de o perioadă lungă de tratament pentru recuperare. Pentru tentativa de omor individul a primit șase ani de închisoare.

  Condamnat in 2017

  Spadasinul” din Crividia- pus la plată

  Tânărul de 28 de ani, din Vulcan, condamnat pentru tentativă de omor după ce şi-a atacat cu sabia un amic de pahar, a fost obligat de instanță să achite cheltuielile de spitalizare ale victimei.

  Cristian Adonis Pobirci (28 de ani) s-a războit pe străzile din municipiul Vulcan cu alţi doi amici şi pentru a-şi impune punctul de vedere, a scos o sabie de sub haină şi şi-a lovit rivalul care îl contrazicea. Victima a ajuns cu răni la Spitalul de Urgență Petroșani și a avut nevoie de o perioadă lungă de tratament pentru recuperare. Unitatea medicală cere acum ca agresorul să achite toate cheltuielile de spitalizare ale victimei și instanța de judecată de la Petroșani a încuviințat solicitarea. Pobirici zis ”Cucuruz” va fi executat silit pentru stingerea datoriei către spitalul din Petroșani. Pentru tentativa de omor individul a primit cinci ani de închisoare cu executare și a făcut apel, însă procurorii au reușit să convingă judecătorii Curții de Apel Alba Iulia să-i majoreze pedeapsa la șase ani. Scandalul iscat de „Cucuruz” a avut loc pe străzile din municipiul Vulcan, iar individul a băut cu doi amici şi în drum spre casă spiritele s-au încins. Cei trei au iscat o bătaie în toată regula iar Pobirci le-a spus anchetatorilor că ceilalţi doi prieteni au sărit pe el şi pentru a se apăra a scos arma albă. Tânărul era cunoscut ca un individ de temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri și condamnat pentru tâlhărie.

  Anul 2015

  Şi-a tăiat prietenul de pahar cu o sabie

  Un tânăr a fost la un pas de moarte după un individ l-a lovit cu o sabie în zona toracelui, în scandalul care s-a derulat pe străzile din Vulcan fiind implicaţi alţi doi indivizi. Judecătorii de la Tribunalul Hunedoara l-au arestat preventiv pe atacator pentru tentativă de omor.

  Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, din Crividia – Vulcan, au petrecut la finele săptămânii într-un bar din municipiu şi după ce s-au îmbătat bine, s-au luat la harţă. În drum spre casă spiritele s-au încins şi mai rău iar cei trei au iscat o bătaie în toată regula. Unul dintre ei, Cristian Adonis Pobirici (26 de ani) zis „Cucuruz”, a scos de sub haină o sabie şi a început să lovească, iar una dintre lovituri l-a atins în zona toracelui pe unul dintre amicii de pahar. „A fost un conflict spontan, totul a pornit de la băutură. Au plecat dintr-un bar de pe raza municipiului Vulcan şi pe fondul consumului de alcool s-au luat la harţă, iar unul dintre ei a folosit un obiect tăietor înţepător cu care a aplicat o lovitură ce a pus în pericol viaţa uneia dintre părţile vătămate”, a declarat, comisarul Toma Mihu, şeful Poliţiei Municipiului Vulcan. „Cucuruz” a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după agresiune şi nu a opus rezistenţă. Potrivit unor surse, agresorul le-a spus anchetatorilor că ceilalţi doi prieteni au sărit pe el şi pentru a se apăra a scos arma albă. Cristian Adonis Pobirici le-a cerut judecătorilor să-l cerceteze sub control judiciar sau în arest la domiciliu, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara nu au crezut povestea individului şi au decis, duminică seara, să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor. „Cucuruz” este cunoscut ca un individ de temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri. Astfel, în 2006 el a fost judecat pentru ameninţare iar în anul 2008, avea să fie condamnat de Judecătoria Petroşani, la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...